05 / 07 / 2024

Bayraktar-Gürsoy Viaport Luxury

Bayraktar-Gürsoy Viaport Luxury

Via Properties Kurtköy'de karma konseptte tasarlanan ViaPort Luxury projesine başlıyor. Nisan'a yetiştirilmesi planlanan ViaPort Luxury Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

Gürsoy Grup 3. Havalimanı'nın AVM'sine talip!

Gürsoy Grup yeni oulet AVM projesinden bahsetti. Proje, İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşa edilecek.

Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul'a satış müdürü oldu!

Avrupa Konutları'nın efsane satış takımından Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul projesine satış müdürü oldu.

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı imar planı revizyonuna tepki!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Tayfun Gürsoy Parkı üzerinde yapılan nazım imar planı revizyonu Bahçelievler Mahallesi sakinlerini ayaklandırdı. Mahalle sakinleri kendi aralarında imza toplayarak Büyükşehir Belediyesi'ne itirazda bulundu.

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Gürsoy Grup, Viaport Venezia'yı devir aldı!

Gürsoy Grup'un Venezia projesindeki ortaklığı son buldu. Gürsoy Grup, Via GYO'nun Viapot Venezia'daki hisselerinin yüzde 100'ünü devir aldı.

Bayraktar-Gürsoy Viaport Luxury Haberi

Bayraktar-Gürsoy Viaport Luxury


Via Properties, Kurtköy'de Viaport Luxury projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesi 32 bin 530 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanıbaşında yükselecek olan Viaport Luxury projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesinin en geç Nisan ayına kadar satışa sunulması hedefleniyor.


Viaport Luxury projesi 5 blok olarak tasarlandı. Projede üç blok ofisler için, iki blok konutlar için ayrılıyor. 368 konutun yer alacağı Viaport Luxury projesinde 786 adet ofis ve 83 adet ticari birim olacak. Viaport Luxury projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Viaport Luxury proesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spa merkezi, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Viaport Luxury Kurtköy projesi TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika, Viaport...