02 / 05 / 2024

Bayram Aygün

Bayram Aygün

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Adana'da depremde yıkılan binanın müteahhidi mühendisine dava!

İhsan Bayram Apartmanı'nın C Blok'unun yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmış olan inşaat mühendisi Ferit Işık ve müteahhit Celal Gül hakkında 22 sene 6'şar aya kadar hapis istemiyle bir iddianame hazırlandı.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Gratis bayram kampanyasını başlattı! Net yüzde 50 indirim fırsatı!

Kurban Bayramına kısa süre kala Gratis, "NET yüzde 50 İNDİRİM ile Bayramı Başlatıyoruz" diye duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

Şok 'bayram heyecanını' yaşatmaya başladı! Şeker ve çikolataya dev gibi indirim

Şok market 5-23 Nisan 2023 kataloğunu yayınladı. Ramazan bayramı münasebetiyle çikolata ve şeker ürünlerinde indirime gitti. Mübarek ramazan ayını yarılamışken indirimli ürünleri alıp bayrama hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar elinizi çabuk tutun.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Bayram Aygün Haberi

Bayram Aygün

Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu. 


Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Aygünler Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Zümrüt Caddesi,...