29 / 04 / 2024

Bayram Cevahirefendioğlu

Bayram Cevahirefendioğlu

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Cevahir Akder İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cevahir Akder İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bayram Cevahirefendioğlu ve Temur Karabul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan bayram sonrası dolar tahmini! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, bayram sonrasında dolar kurundaki olası hareketleri ve yaşanabilecek gelişmeleri değerlendirerek, dolar kurunun yükseliş eğilimine girebileceğini belirtiyor.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Ramazan bayramının yaklaşması ile beraber ailesiyle şehir dışına çıkmak yada ziyaretlere gitmek için araç kiralamak isteyenler için Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını söyledi.

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

'Her şeye para var emeklinin bayram ikramiyesine yok' eleştirisi! Bakan Bilgin'in açıklaması ne anlama geldi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyesine zam yapılmayacağını ikramiyelerin 28-29 Nisan'da hesaplara yatacağını söyledi. Bakanın açıklamasına ekonomistler tepki gösterdi. Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, 'Her şeye para var ama.." dedi

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Değirmenköy'de düzenlenen “Hasat Bayramı”na katılım gösterdi. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ceo Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceo Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Cevahirefendioğlu ve Muammer Cevahirefendioğlu ortaklığında kuruldu.

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Bayramoğlu tarafından kuruldu.

Bayram Cevahirefendioğlu Haberi

Bayram Cevahirefendioğlu
Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendipğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...