28 / 04 / 2024

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Ramazan bayramının yaklaşması ile beraber ailesiyle şehir dışına çıkmak yada ziyaretlere gitmek için araç kiralamak isteyenler için Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.



5 YIL SONRA İCRALIK OLDULAR

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile beraber tatil için şehir dışına çıkmak isteyen vatandaşlar otomobil kiralamak için şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladı. İnsanları bekleyen tehlike ise araç kiralama dolandırıcılığı.

Buna bir örnek ise Başakşehir’de meydana geldi. Bir araç şirketinden araç kiralayanlara 5 sene sonra tebligat geldi. Araç kiralarken senet imzalayan vatandaşlar seneler sonra bile binlerce TL borçlu olduklarını öğrendi.

Bayram da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

İddiaya göre şirket, mağdur olanlara sözleşmeyi imzalatırken alta da senet koydu. Firma sahibi ise gerçek mağdurun kendisi olduğunu ifade etti. Onlarca kişi, 5 sene evvel kiraladıkları araçlar sebebi ile icralık olurken, Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bayram evvelinde aynı dolandırıcılık yöntemine karşı tüketicileri ikaz etti.

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!


Geri Dön