28 / 04 / 2024

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ



Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların özellikle İstanbul,  Ankara  ve İzmir gibi büyükşehirlerden memleketine yönelik seyahatleri de sıklaşmaya başladı. Bu doğrultuda hem otobüslerde hem uçaklarda ve hem de trenlerde yer bulmak oldukça zor hale geldi. Konu ile ilgili bir adım atan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan bayram için memleketine seyahat etmek isteyenlere güzel bri haber geldi.

 Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

AÇIKLAMA BAKAN URALOĞLU'NDAN GELDİ

Bakan Uraloğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, okullarının yaz tatili ile Kurban Bayramı öncesinde artacak yolcu talebini karşılamak amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün hızlı trenlere ilave seferler konulacağını belirtti. Uraloğlu, anahat ve bölgesel trenlere ise vagon ilave edeceğini ifade etti.

Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul ve Ankara-Sivas arasında toplam 24 ilave hızlı tren seferi düzenleyeceklerinin altını çizen Bakan Abdulkadir Uraloğlu, söz konusu hatlarda belirlenen tarihlerde işletilecek ek sefer ile 10 bin 152 kişilik ilave kapasite sağlanacağını sözlerine ekledi.

Peki, trenlerin şehirlerden kalkış saatleri belli oldu? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön