19 / 05 / 2024

bayram kampanyası olan konut projeleri

bayram kampanyası olan konut projeleri

Konut firmaları, ev almak isteyenleri bayramda satış ofislerine çekebilmek için kampanyalara yüklendi. Konut alacaklara indirimden ödeme ertelemeye kadar çeşitli imkanlar sunuluyor.

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

Gratis bayram kampanyasını başlattı! Net yüzde 50 indirim fırsatı!

Kurban Bayramına kısa süre kala Gratis, "NET yüzde 50 İNDİRİM ile Bayramı Başlatıyoruz" diye duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Garanti BBVA, Bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel "Yakınını Davet Et" kampanyasıyla, mobil müşteri olan her yakını için 1.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor.

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam....

Kuzey Marmara otoyolunda bayram rekoru! Bayramda geçen araç sayısı 1 milyon 750 bine ulaştı!

Ramazan Bayramı tatilinde şehir dışına çıkanların tercihi Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) oldu. Bayram tatili olan 20 Nisan ile 23 Nisan 2023 tarihleri arasında sürücülerin KMO’na yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, otoyolun yeni bir rekora imza attığı bildirildi.

Bayram şekerine yüzde 32 zam geldi! Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram şekerlerine olan talep arttı. Ancak bayramların vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar yüzde 32'ye yakın zamlandı ve fiyatlar 100 lirayı aştı. Peki Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Ziraat Bankası kartı olan herkese anında 150 TL! İşte bayram ettiren O kampanya!

Ziraat Bankası kartı olan herkese anında 150 TL veriliyor! İşte bayram ettiren O kampanyanın detayları…

Gram altın 1.650 lira oluyor! Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olan bayram etti!

Yatırımcıların en çok merak ettiği ''gram altın ne kadar olacak?' 'sorusunun yanıtı belli oldu. Gram altın 1.650 lira oluyor! Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı!  Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olan bayram etti!

Yeni Evim Kampanyası hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacak!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası olan Yeni Evim Projesi’nin detayları resmen belli oldu. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyanın hem üretimin, hem de kentsel dönüşümün önünü açacağını söyledi.

bayram kampanyası olan konut projeleri Haberi

bayram kampanyası olan konut projeleri

Konut firmaları, Kurban Bayramı boyunca şehirde kalanları ev almaya çağırıyor. Satış ofisleri bayramın üçüncü ve dördüncü günü açık olacak firmalar, ev almak isteyenlere cazip fırsatlar da sunuyor.

Yaz aylarında durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmalar, bayramda da bu kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinde İstanbul’da olanları satış ofislerine çekmeye çalışan konut üreticilerinin sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Tüketiciye sunulan fırsatlar arasında peşinat ve taksit erteleme, sıfır faiz, piyasa oranlarının altında faiz oranları, indirim gibi seçenekler yer alıyor. Sunulan seçeneklerin sayesinde bayram boyunca satış ofislerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Satış ofisleri bayramda da açık

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri bayram boyunca açık olacak. DKY...