30 / 04 / 2024

bayram kredisi faizi

bayram kredisi faizi

DenizBank “ Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi ” kampanyasını hayata geçirdi.DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla “Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi” sunuyor.

Bankalar peş peşe açıkladı! 100 bin ihtiyaç kredisi faizi ne kadar, geri ödemesi kaç TL? 

İhtiyaç kredilerinde ortalama faiz 24.4 puan yükselişle yüzde 86.2'yi buldu. Peki 100 bin ihtiyaç kredisi faizi, geri ödemesi kaç TL? İşte ayrıntılar...

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Bankaların düzenlemelerinin ardından ihtiyaç kredisi faizleri yeniden gündem oldu. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi ne kadar? Ziraat Bankası 100 bin TL kredi nasıl alınır? İşte Ziraat Bankası 100 bin TL kredi... 

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

ABD'lilerin hali Türklerden perişan! ABD hayali kuranlara duyurulur!

Ekonomik kriz Amerikalıların canını okuyor. Ev giderleri için yapılan harcamalar geliri aşarken, halkın yarısı şu anda kredi kartı borçlarıyla cebelleşiyor. Konut kredilerinde ise durum içler acısı... Ev kredisi faizi yüzde 7,79’a ulaşmış durumda...

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

İngiltere’de 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6’yı geçti!

İngiltere’de ortalama 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 5,97’den yüzde 6,1’e artarak 2022 yılının kasım ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

bayram kredisi faizi Haberi

bayram kredisi faizi

Harcamaların artış gösterdiği bayram dönemlerinde müşterilerinin borç yüklerini hafifletmeyi amaçlayan DenizBank bu amaçla “Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi” kampanyasını hayata geçirdi.


DenizBank’ın sunduğu bu imkânla konut kredisi kullanan müşteriler, vade başlangıcında (kredi kullandırım tarihinde) bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçtikleri takdirde, ortalama vadesi 8-10 yıla varan konut kredilerinde 20’ye yakın bayramı rahat geçirerek ev sahibi olma fırsatını yakalıyor.


Avantajlı faiz oranları ile sunulan Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisine 444 36 34 Deniz Mortgage Danışma Hattı’nı arayarak ya da www.denizbank.com üzerinden sadece T.C. kimlik numarası ile başvurulabiliyor. Detaylı bilgiye DenizBank şubelerinden de ulaşılabiliyor.


“Hayatın her alanında müşterilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz”


Konu ile ilgili açıklama yapan DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve müşterilerin...