01 / 05 / 2024

Bayram Nihat Güner projeleri

Bayram Nihat Güner projeleri

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Bayramın son günü Dolar ne kadar? İşte Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları...

​​​​​​​Dolar kuru temmuzun ilk gününde birçok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Canlı döviz kuru dün ufak çaplı bir geri çekilme meydana gelmişti. Fakat bayramın gününde grafik tekrar yukarı döndü. Peki, 1 Temmuz 2023’te Dolar, Euro, Sterlin kuru kaç TL? İşte detaylar...

Piyasalarda bayram haraketliliği! Gümüş fiyatlarında sert yükseliş! 

Dolar, altın ve euro peş peşe rekor tazelerken gümüşte yükselişe geçti. Peki bayram öncesi gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan bir de bayram öncesi güzel haber

Aile Bakanlığı ödemelere tam gaz devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından bayram öncesinde de vatandaşlara güzel bir haber geldi.

Büyük bayram ikramiyesi güncellemesi. Kapsam genişledi, artık bu kişiler de ikramiye alacak

Türkiye'de bayram ikramiyesinden genelde emekli vatandaşların faydalandığı biliniyordu. Ancak bayram ikramiyelerine kapsam güncellemesi geldi. Kapsamın genişletildi. Bu kapsamdaki vatandaşlar da ikramiye alacak. İşte detaylar...

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Migros'ta Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya flaş bayram indirimi! Gören inanamadı, hemen bakın!

Bayram tatili öncesinde, Migros birçok üründe indirimler sunarak müşterilerine avantajlı alışveriş fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu indirimler arasında, Xiaomi Redmi Note 11 Pro da yer alıyor.

Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Asgari ücret ile çalışanların gündeminde yer alan zam gelişmelerine dair yeni açıklamalar geliyor. En az emekli aylığının 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla beraber zamlı bayram ikramiyesi gündeme geldi. Peki Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Emeklilerin bayram ikramiyesi güncellendi! EYT'liler yararlanabilecek mi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, emeklilere 2018'den bugüne kadar 114 milyar TL bayram ikramiyesi ödendiği belirtildi. Bakanlık, bu seneki ikramiyelerden EYT'liler dahil 15,6 milyon emeklinin yararlanacağını açıkladı.

Bu bankanın müşterisi iseniz bayram edeceksiniz! Gıda harcamalarınıza ortak oluyor! 

VakıfBank, Worldcard ile 1-24 Mart 2023 tarihlerinde gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri alanlarında World üye işyerlerinden bir kerede yapacağınız ilk 400 TL ve üzeri harcamalarınızdan sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 250 TL Worldpuan hediye ediyor.

Bayram Nihat Güner projeleri Haberi

Bayram Nihat Güner projeleri

Bayram Nihat Güner kimdir?

Bayram Nihat Güner, 1931'de Urfa, Siverek'te doğdu. 1957 İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu, 1962'de Mimar Sinan üniversitesi'nde Asistan olarak göreve başladı ve 35 yıl aynı kurumda öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Nihat Güner, 1957 yılından beri katıldığı mimari proje yarışmalarında, aralarında 5 adet birincilik bulunan bir çok ödül ve mansiyon kazanmıştır. 


Önemli mimari projeleri arasında, Karadeniz Teknik üniversitesi Kampusü, Side Turkuaz Oteli, İstanbul Eresin Otel, Bodrum Kadıkale Tatil Köyü bulunmaktadır.


Mimar Bayram Nihat Güner projeleri..-

Malibu Otel (2005)

Ayman Kıbrıs Otel (2005)

Dedeman Kayak Merkezi (2005)

Elazığ Öğrenci Yurdu ve Kompleksleri (2005)

Gazi Medikal Hastanesi (2005)

İzzet Paşa Vakfı Öğrenci Yurdu (2005)

Ahmet Şenel Villaları (2004)

Boğaziçi VIP Hotel (2004)

Kumluca Tatil Merkezi (2004)

Akgün Otel ve Alışveriş Merkezi (2002)

Kağıthane Toplu Konutları (2000)

Ataköy 6. Mahalle (1998)

Sim Hotel (1998)

Yasmin...