13 / 05 / 2024

bayram oteli sahibi

bayram oteli sahibi

Van'da 9 Kasım 2011'deki depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'a, 11 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası verildi...

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, bugünden itibaren PTT'den 1900 TL destek ödemesi alabilirler. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı yardım ödemesi! Başvuran parasını hemen alacak!

Paraya ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan rüya gibi bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ramazan ayına az bir süre kala Ramazan Bayramı yardım ödemelerine başladı. İşte detaylar...

Hak sahiplerinin bayram ikramiyelerine zam yapıldı! Destekler Nisan ayında hesaplara yatırıldı

Ramazan Bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü kutlanacak. Bayramın bayram gibi geçmesi için milyonlarca emekli ve hak sahibi bayram ikramiyelerinin zamlanıp zamlanmadığını merak ediyor. Bayram ikramiyeleri yattı mı yatmadıysa ne zaman yatacak merak ediyor. İşte cevabı...

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Bakan açıkladı! Ödemeler Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: '' Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılacak.'' dedi.

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

CP Ankara Oteli 6 hafta süreyle kapatıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle sahibi olduğu CP Ankara Oteli'nin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 6 hafta kapatılmasına karar verdi...

Konutta bayram havası esmeye başladı!

İnşaat firmaları konut sahibi olmak isteyenlere Kurban Bayramı’na özel hazırladı. Bayram tatilini fırsata çevirmek isteyenler, sıfır faizli kampanyadan yararlanmak için sıraya girdi.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek Bayram kampanyası ile daire sahibi olmak çok kolay. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje Ons İnşaat imzasını taşıyor.

bayram oteli sahibi Haberi

bayram oteli sahibi


Van'da 9 Kasım 2011'deki depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'a, 11 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası verildi. 


Van 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, otel sahibi Bayram ve hayatını kaybedenlerin yakınları hazır bulundu. 


Müşteki avukatlarından Murat Kemal Gürbüz, sanığın birden çok kişinin ölümüne sebebiyet verdiğini, bu nedenle üst limitten cezalandırılmasını ve bilinçli taksir hükümlerinin uygulanmasını talep ederek, olayda ihmali olan diğer kamu görevlilerinin de yargılanmaları için hukuki mücadelelerinin sürdüğünü söyledi. 


Gürbüz'ün ardından son sözleri sorulan Tevfik Bayram, yargılamanın başlamasından bu yana kendisine bir çok kez hakaret edilmesine rağmen sesini çıkarmadığını belirtti.


İkinci depremin olacağını öngörmesine rağmen oteli açtığı ve insanların ölümüne neden olduğu yönündeki suçlamaları kabul etmediğini aktaran Bayram, şunları kaydetti:


"Van depreminin simge ismi haline geldim....