17 / 05 / 2024

bayram rezervasyonları 2014

bayram rezervasyonları 2014

Güney Ege Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, bölgelerindeki konaklama tesislerinin doluluk oranlarının, pek parlak olmamakla birlikte geçen yılı aratmayacak düzeye ulaştığını söyledi...

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Kurban Bayramı tatili için oteller doldu: Turizmde bayram sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 gün resmi tatil ilan etmesinin ardından Kurban Bayramı’nda, Antalya bölgesinde pek çok otelde rezervasyonlar bugünden yüzde 100 doluluğa ulaştı.

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Bayram tatili için rezervasyonlar dolup taşıyor!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala tatil planlarına ağırlık verildi. Şimdiden rezervasyonların yüzde 80’ini doldu. İşte detaylar!

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

Afyonkarahisar'da termal tesis rezervasyonları yüzde 57 düştü!

Afyonkarahisar'da, önceki yıllarda bayram dönemlerini yüksek dolulukla geçiren termal tesislerdeki rezervasyonlar, bu bayramda yüzde 57'ye kadar düştü.

Afyonkarahisar'daki termal tesislerin bayram rezervasyonları düştü!

Termal turizmin önde gelen bölgelerinden Afyonkarahisar'da, bayram tatili rezervasyonlarında doluluğun yüzde 57 seviyesinde kaldığı bildirildi. Acar: "Sadece bu 5 milyon liralık bir kayıp demektir" dedi.

FerYapı Asya Basketbol Ligi 2014-2015 sezonunu 19 Mayıs'ta kapattı!

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı’nın sponsor olduğu ‘Feryapı Asya Lig 2014-2015 sezonu’, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda şenliklerle sonlandı.

İstanbul'daki Cumhuriyet Bayramı havai fişek gösterileri iptal edildi mi?

Cumhuriyet Bayramı 2014 kutlamaları için İstanbul Boğazı'nda yapılacağı duyurulan havai fişek gösterileri iptal mi? Boğaziçi Köprüsü'nde havai fişek gösterileri yapılmayacak mı? İstanbul havai fişek gösterileri iptal mi? Havai fişek gösterisi olmayacak mı

AVM ciro endeksi Ağustos 2014'te düştü!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı etkisi ile artan AVM ciro endeksi Ağustos 2014’te düşüş kaydetti.

İBB, İstanbullular'ı Kurban Bayramı'na hediyeyle uğurladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kurban Bayramı 2014'te Esenler, Harem, Alibeyköy, Atatürk Hava Limanı ile Sabiha Gökçen Hava Limanı'ndan memleketine giden vatandaşları hediyelerle uğurladı. İşte o anlardan fotoğraflar...

Kapadokya'da bayram rezervasyonları yüzde 90'a ulaştı!

Bakanlar Kurulu'nun Kurban Bayramı tatilinin 4.5 günden 5 güne çıkartılmasının bölgedeki rezervasyonlarda artışı da beraberinde getirdiği belirtildi. Kurban Bayramı tatili rezervasyonlarının bayram öncesine kadar yüzde 90'lara ulaştığı belirtildi...

bayram rezervasyonları 2014 Haberi

bayram rezervasyonları 2014



Hava koşullarının mevsim normalleri dışında seyretmesi ve ramazan nedeniyle sezona düşük dolulukla başlayan turizmciler, gözlerini Şeker Bayramı’na çevirdi.



Hava koşullarının mevsim normalleri dışında seyretmesi ve Ramazan nedeniyle sezona düşük dolulukla başlayan turizmciler, gözlerini Şeker Bayramı’na çevirdi. Bodrum, Marmaris, Fethiye, Dalyan ve Datça’da bayram rezervasyonlarının şimdiden yüzde 70’leri bulduğu belirtildi.



Güney Ege Otelciler Birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, bölgelerindeki konaklama tesislerinin doluluk oranlarının, pek parlak olmamakla birlikte geçen yılı aratmayacak düzeye ulaştığını söyledi. Bülbüloğlu, “Bölgenin ateş çemberine dönmesi, dünyadaki ekonomik kriz, Dünya Kupası gibi dış; LYS, ramazan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi iç etkenler nedeniyle tesislerimiz boştu. Ancak nitelikli ve sahil bandındaki tesislerde yer bulmak zorlaşmaya başladı. Bayrama kadar tamamının dolmasını bekliyoruz” dedi. Muğla’da özellikle yerli turiste dönük çalışan ve turlarla ilişkisi...