17 / 05 / 2024

bayramda havayollarına ek seferler

bayramda havayollarına ek seferler

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenledi.

Emekli maaşına ek tam bu kadar hesaplara yatıyor! Ziraat Bankası emekli promosyon kaç TL? İşte Ziraat Bankası promosyon!

Ek gelir sağlamak amacıyla promosyon ödemesi almak isteyen emekliler, bankalardaki rakamları araştırıyor. En çok merak edilenler arasında Ziraat Bankası yer alıyor. Peki Ziraat Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Ziraat Bankası promosyon 2024! 

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

Emeklilere son dakika zam müjdesi! Ekim ayında ek zam konusu Meclis'e geliyor! Yeni zammı etkileyecek 2 formül masada...

Emekli maaşlarına ek zam için harekete geçildi. Ekim ayında Meclis'in açılmasıyla birlikte emekli maaşlarında iyileştirilme yapılması bekleniyor. İşte emekli maaşlarına ek zamma ilişkin son dakika gelişmesi...

Emekli maaşına ek ödeme yapılıyor! Başvuran emeklilere 5.000, 7.500, 10.000 TL veriliyor!

Emekli maaşına ek ödeme yapılıyor. Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı devam ediyor. Bu kapsamda maaşa ek 5.000, ile 10.000 TL arsında ödeme hesaplara yatıyor. İşte detaylar...

2023 Temmuz itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 25 zam: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına ek zam gelecek mi?

2023 Temmuz itibarıyla SSK ve Bağkur emeklileri, en düşük emekli maaşı olarak 7 bin 500 TL almaktadır. Bu düzenleme sonrasında "Emekli maaşı ne kadar arttı?" ve "En düşük emekli maaşına zam geldi mi?" gibi soruların gündeme gelmesine neden oldu. 

2023 Memur maaşlarına ek zam gelecek mi? En düşük memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak?

Temmuz ayına kısa zaman kala memurlar maaşlarına ne kadar zam yapılacağını sorguluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur maaşlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yaptı. İşte detaylar...

Memur maaş zammında son dakika! Memur maaşlarına ek zam gelecek mi? Memurlar şimdi rakamlara bakın! 

Emekli maaşlarında yaşanan artışın ardından, milyonlarca memurun da zam beklentisi katlandı. Peki Memur maaşlarına ek zam gelecek mi? Memur maaş zammı ne zaman yapılacak? 

Memur maaşlarına ek zam müjdesi geldi mi? Memurlara ek zam ne zaman yapılacak? Şimdi bakın!

Milyonlarca memur, maaşlara ara zam gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki Memur maaşlarına ek zam müjdesi geldi mi? Memurlara ek zam ne zaman yapılacak? Şimdi bakın!

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Maaşlara ek zam gelecek mi? Memur maaşı kaç TL olacak? 

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltilmesinden sonra, tüm gözler memur ve memur emeklisi maaşlarına çevrildi. Peki memur maaşlarına ek zam gelecek mi? Memur maaşı kaç TL olacak? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğinin açıklanmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi?

Memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi? Hemen bakın! 

'Memura ek zam yapılacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki memur maaşlarına ek zam yapılıyor mu? Memur ve memur emeklisi maaşları yükselecek mi?

bayramda havayollarına ek seferler Haberi

bayramda havayollarına ek seferler

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenlerken, otobüs ve trenlerde açılan ilave seferlere rağmen yer kalmadığı belirtildi.


Beş günlük Kurban Bayramı süresinde vatandaşları en çok zorlayacak konuların başında ulaşım geliyor. Yüksek Hızlı Tren’de (YHT) biletler tükenirken hava, kara ve deniz ulaşım araçlarında da çok az boş yer kaldı. Firmalar, Kurban Bayramı döneminde tatilcilerin seyahatlerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla çok sayıda ek sefer düzenliyor.


THY ve özel havayolu şirketleri, 3-8 Ekim dönemindeki Kurban Bayramı tatilinde, yolcuların uçuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamaması amacıyla mevcut seferlerin yanı sıra iç ve dış hatlarda 400’e yakın ek sefer gerçekleştirecek. Tatil döneminde en çok ek...