02 / 05 / 2024

Bayramda ödemesi olmayan konut kredisi

Bayramda ödemesi olmayan konut kredisi

Deniz Bank'tan müşterilerin ödemesini kolaylaştıran konut kredisi modeli. DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla “ Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi ” sunuyor...

Çalışmayan ev hanımlarına her ay harçlık gibi 1100 TL para ödemesi yatacak! Ancak bu şartları karşılamanız gerek!

Son dakika...Asgari ücretin üçte birinden az geliri olan hanelerde yaşayan sigortası olmayan ev hanımlarına 1100 TL para ödemesi yatacak! İşte ayrıntılar...

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Emlak vergisi geri ödemesi nasıl yapılır?

Emlak Vergisi uygulamaları kapsamında mesken sahipleri için muafiyet avantajı bulunuyor. Vergiden muaf olduğundan habersiz bir şekilde ödeme yapanlar iade isteyebiliyor. Peki, emlak vergisi geri ödemesi nasıl yapılır?

Büyükşehir olmayan illerde emlak vergisi oranları!

Emlak vergisi Türkiye sınırlarında yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi için ödenecek bedel taşınmaz malın türüne ve bulunduğu şehre göre hesaplanıyor. İşte büyükşehir olmayan illerde emlak vergisi oranları..

Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Taşınmaz mallar için emlak vergisi, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince ödeniyor. Emlak vergisi, taşınmazın tapu değeri üzerinden vergi oranlarının hesaplanması ile bulunuyor. Peki, tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Uygun olmayan demirler pazartesiden itibaren toplatılıyor!

Uygun olmayan demirler pazartesiden itibaren toplatılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “ Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak” dedi.

İdris Güllüce: Standartlara uygun olmayan demirler toplanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “"Dün aldığım bir habere göre piyasaya sunulan demirlerde sıkıntı varmış. Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak” dedi...

İdris Güllüce: Piyasada standartlara uygun olmayan demirler toplatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, katıldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca organize edilen Şehir Kimliği Çalıştayı'nda “Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak”dedi

Sertifikası olmayan işçi inşaatta çalışamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, dün açıklanan İş Güvenli Paketi ile ilgili " 2017’den sonra sertifikası olmayan hiç kimse inşaatta çalışamaz hale gelecek " dedi.

Maden ihalelerine parası olmayan alınmayacak!

Hükümet, enerji alanında gündemden düşmeyen madenler ve HES’lerle ilgili yöntem değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Enerji sektöründe hükümet tarafından hazırlanan yeni düzenlemelerle, yatırım yapacak parası olmayan işadamları, maden ihalelerine alınmayac

2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve meskenler için her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Nurol GYO kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya gçre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi!

TEDAŞ’tan elektrik dağıtımını borçlarıyla birlikte devralan özel dağıtım şirketleri, ödenmemiş tek abonenin borcundan dolayı isim soyadı benzerliği olan bütün abonelere haciz gönderiyor. Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi...

Bayramda ödemesi olmayan konut kredisi Haberi

Bayramda ödemesi olmayan konut kredisi

Deniz Bank'tan müşterilerin ödemesini kolaylaştıran konut kredisi modeli



• Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan Denizbank, harcamaların arttığı bayram dönemlerinde kredi kullanan müşterilerinin hayatını kolaylaştıran yeni bir kampanya başlattı.

• DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla “Bayramlarda Ödemesiz konut Kredisi” sunuyor.

Harcamaların artış gösterdiği bayram dönemlerinde müşterilerinin borç yüklerini hafifletmeyi amaçlayan DenizBank bu amaçla “Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi” kampanyasını hayata geçirdi. 

DenizBank’ın sunduğu bu imkânla konut kredisi kullanan müşteriler, vade başlangıcında (kredi kullandırım tarihinde) bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçtikleri takdirde, ortalama vadesi 8-10 yıla varan konut kredilerinde 20’ye yakın bayramı rahat geçirerek ev sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Avantajlı faiz oranları ile sunulan Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisine 444 36 34 Deniz Mortgage Danışma Hattı’nı arayarak ya da