20 / 05 / 2024

bayramda ziyaret edilebilecek müzeler

bayramda ziyaret edilebilecek müzeler

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı boyunca açık olacak. Müzeler Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.

Çanakkale Troya Müzesi açıldı!

Çanakkale'de yapımına 4 yıl önce başlanan Troya Müzesi, ziyarete açıldı. Maliyeti 75 milyon lirayı bulan müze 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

41. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı açıldı. Fuar, 12 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

Atila Sertel'den İzmir'deki şehit ailesi için ev sözü!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Geçmişten Günümüze Piyalepaşa sergisi sanatseverlerle buluştu!

Piyalepaşa semtinin ve kurucusu Piyale Paşa'nın çeşitli dönemlerden izleriyle farklı yüzyıllara ait birçok eserin yer aldığı sergi, 30 Mart'a kadar Rahmi M. Koç Müzesi'nde ziyaret edilebilecek

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı!

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da turizm sektörü ne durumda?

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son günlerde artan terör olayları, turizm sektörünü vurdu. Turistlerin, rezervasyonlarını iptal etmesiyle doluluk oranı yüzde 5'in altına inen bölgedeki oteller bayramda ziyaretçi ağırlayamayacak.

Vaialand bayramda açık mı?

26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açan Vaialand, haftanın her günü 10:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vaialand bayramda açık mı? Vaialand bayramda kaçta açılır?

Şanlıurfa 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Güneydoğu'da inşaat sektörünün önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da açılan fuar, 3 gün ziyaret edilebilecek. Çekici: "Dünya genelindeki fuarlarda Türkiye'nin payı yüzde 2 civarında artırılmalıdır" dedi.

Anıtkabir Silivri'de!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’in 3 boyutlu minyatürünü 29 Ekim kutlamaları kapsamında Silivri'ye getirdi. Anıtkabir minyatürü 10 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Mall of İstanbul, Bayramda 400 bin kişiyi ağırladı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, bayramda İstanbulluların tercihi oldu. Kurban Bayramı tatili süresince Mall of İstanbul’u 400 bin kişi ziyaret etti...

Trabzon Müzesi'nde bayramda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün Trabzon'u ilk ziyaretinde kaldığı ve yaklaşık 4 bin 600 tarihi eserin sergilendiği Trabzon Müzesini, dört günlük Kurban Bayramı tatilinde 400 kişi ziyaret etti.

Trabzon Atatürk Köşkü'nü bayramda 3 bin 700 kişi ziyaret etti!

Trabzon 'un önemli tarihi mekanlarından biri olan ve restorasyon ile rölöve çalışması tamamlanan Atatürk Köşkü'nü, Kurban Bayramı tatilinde yaklaşık 3 bin 700 kişi ziyaret etti

bayramda ziyaret edilebilecek müzeler Haberi

bayramda ziyaret edilebilecek müzeler

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.   


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk, sadece tarihi özellikler taşıyan birer müze olarak değil, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan kültürel mekanlar olarak da yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. 


İstanbul'da düzenlenen gezi programlarının da ayrılmaz birer parçası durumunda olan müzeler, Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirecekler için kapılarını açık tutacak. Müzelere girişte 7 yaşından küçüklerden ücret alınmayacak. 



Yeni...