17 / 05 / 2024

bayrampaşa bilgi evi açılış

bayrampaşa bilgi evi açılış

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı..

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Küçükçekmece Kanarya Bilgi Evi hizmete açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin imzasıyla hayata geçen Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık Binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi açıldı!

Ordulu çocukların bilgi ve becerilerini geliştirecek ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olacak “Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi" açıldı

Bayrampaşa kentsel dönüşümle gündemde!

Bayrampaşa, kentsel dönüşüm projeleriyle gündemde. Yıkılan cezaevi alanına yeni şehir inşa ediliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner projelerle ilgili bilgi verdi.

Bursa Hüdavendigar Bilgi Evi 2017’de hizmete giriyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan üçüncü Bilgi Evi olan Hüdavendigar Bilgi Evi açılış için gün sayıyor.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Muş Belediyesi, Bilgi Evi projesi için yıkımlara başladı!

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

bayrampaşa bilgi evi açılış Haberi

bayrampaşa bilgi evi açılış

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede her mahalleye bir bilgievi açılacağı müjdesini verdi.


Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cevatpaşa ve Terazidere bilgievleri Bayrampaşalı öğrencilerin hizmetine açıldı. Cevatpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen törende Terazidere Bilgievi’nin açılışı da yapıldı. Açılışı yapılan iki bilgievi ile birlikte bölgede 7’inci bilgievi hizmete sunulurken, toplamda her iki bilgievinde de bin 300 öğrenci eğitim görecek.

Bilgievleri açılış törenine, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program...