30 / 04 / 2024

Bayrampaşa İstanbul Hali Kasa Yıkama Tesisi ne zaman kurulacak

Bayrampaşa İstanbul Hali Kasa Yıkama Tesisi ne zaman kurulacak

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Bayrampaşa'daki İstanbul Hali'ne 2 milyon TL'lik tesis geliyor!

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Bayrampaşa Hali'nin yer seçimi için ihaleye çıkıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Hali yer seçimi kriterleri, hal işletim modeli tasarımı; et ve süt ürünleri, kuru gıda, kesme çiçek, su ürünleri halleri analiz, araştırma ve veri toplama çalışması hizmeti alımı ihalesini 6 Nisan 2015 tarihinde

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul projesindeki ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları ne kadar?

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesine son rötuşlar!

Başrampaşa Belediye Başkarı Atila Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesinin tanıtım ve değerlendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bayrampaşa Cezaevi projesine son rötuşlar yapılıyor..

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Bayrampaşa su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Terazidere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa su kesintisi 11 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Vatan mahallesinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Metrobüse 600 metre mesafede yükselen proje İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa su kesintisi 10 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa su kesintisi 8 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Ortamahalle ve Yenidoğan mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bayrampaşa'da satış memurluğundan 1.9 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu; Bayrampaşa Sağmacılar'da yer alan binayı satışa çıkarıyor. Söz konusu binanın toplam bedeli 1 milyon 913 bin TL olarak belirlendi.

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi'nin inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Bayrampaşa’da "Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi"nin temel atma törenine katıldı. Güllüce, "Yeni Türkiye'yi inşa etmek istiyoruz" dedi.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri 'nde yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor.

Bayrampaşa İstanbul Hali Kasa Yıkama Tesisi ne zaman kurulacak Haberi

Bayrampaşa İstanbul Hali Kasa Yıkama Tesisi ne zaman kurulacak

Türkiye’nin Kalite Yönetim Sistemi ile yönetilen ilk ve tek hali olan Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyonluk kasa yıkama tesisi kuruluyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Hal Müdürlüğü tarafından yönetilen İstanbul Hali’nde sebze ve meyvelerin hijyenik ve sağlıklı bir şekilde satışa sunulması için Avrupa Birliği Hijyen Denetimleri standartlarında her yıl 20 binden fazla denetim yapılıyor. 

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında hijyen standartlarını daha da yükseltmek için kasa yıkama tesisi için ilk adım atıldı. 


NİSAN’DA AÇILIYOR

1 milyon 849 bin TL’ye mal olacak olan İstanbul Hali kasa yıkama tesisi ile İstanbul Hali’ne ürün getiren kasaların yıkandıktan sonra tekrar kullanımının sağlanması hedefleniyor. 


Yüzde 60’ı tamamlanan Bayrampaşa İstanbul Hali Kasa Yıkama Tesisi’nin önümüzdeki Nisan ayında hizmete girmesi planlanıyor. 


AHŞAP KASA TARİH OLUYOR

Sektörde ürünlerin taşınması esnasında...