03 / 05 / 2024

bayrampaşa otogarı son durum

bayrampaşa otogarı son durum

İBB sözleşmesi bitmesine rağmen Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın işletmesini devretmeyen Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.’ye ihtarname gönderdi. 

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Bayrampaşa'ya otopark ve millet bahçesi müjdesi!

Partisinin Bayrampaşa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda İstanbul'a yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa'ya bir vizyon proje daha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Bayrampaşa Otogar yeşil alan olacak!

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesine son rötuşlar!

Başrampaşa Belediye Başkarı Atila Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesinin tanıtım ve değerlendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bayrampaşa Cezaevi projesine son rötuşlar yapılıyor..

Bayrampaşa su kesintisi 11 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Vatan mahallesinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa Cezaevi son durum!

İsyanları ve ağırladığı ünlü mahkumları ile bir döneme damga vuran Bayrampaşa Cezaevi arazisi projesinde çalışmalar başladı. Arazi içinde proje geliştirme ofisi kuruldu. 2014’ün ilk çeyreğinde de inşaat çalışmalarının başlaması planlanıyor...

Bayrampaşa'da yer alan 7 projenin havadan görüntüleri!

havadanemlakvideo.com ekibi Bayrampaşa'da bulunan Yorum İstanbul, Hayat Tepe, Sultan's Residence, Caprice Gold, Esenler Otogarı, Marmara Forum, Ora Avm olan 7 farkılı projenin havadan videolarını çekti.

Pashadora Bayrampaşa ödeme!

Pashadora Bayrampaşa ödeme planı dahilinde Mutlu İnşaat bünyesinde maksimum 12 ay vade farkı olmaksızın vadelendirme yapılıyor. Pashadora Bayrampaşa projesinde son konutların satışları devam ediyor...

Bayrampaşa Pashadora ödemeleri!

Bayrampaşa Pashadora ödemeleri ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Bayrampaşa Pashadora Evleri'nde son dairelerin satışları 232 bin TL'den başlayarak gerçekleştiriliyor...

bayrampaşa otogarı son durum Haberi

bayrampaşa otogarı son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, işletme sözleşmesi dolan otogarın işletmesinin 3 gün içinde kendilerine teslim edilmesi için yönetime ihtarname gönderdi. İhtarnamede şu ifade yer aldı: “Tarafınızca yapılan otogar işletmeciliğinin 3 gün içinde sonlandırılarak belediyemize teslim etmeniz gerekmekte olup aksi takdirde 2886 sayılı kanunun 75. maddesine göre mülki idare amirliğince tahliye edileceksiniz.” 

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın otoparkı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda yargı sürecinin tamamlanmasıyla 8 Ağustos günü resmen İBB şirketlerinden İSPARK'a devredilmişti.

Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş'nin 25 yıllık işletme sözleşmesi 5 Mayıs 2019 günü dolmuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun taşınacağını ve teknoloji merkezine dönüştürüleceğini açıkladığı Bayrampaşa Otogarı için 23 Ağustos günü yeni bir adım daha atıldı. Uluslararası Anadolu...