04 / 05 / 2024

Bayrampaşa Yenidoğan ticaret alanı imar planı

Bayrampaşa Yenidoğan ticaret alanı imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi, 8/4 pafta, 23123 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatını ilanen askıya çıkarıldı. Bayrampaşa Yenidoğan ticaret alanı imar planı, 31 Ekim'de askıdan indirilecek.

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa Topçular Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan ( Topçular ) Mahallesi, 266 ada, 113 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veli Doğan tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2,5 yıldır durmuş halde olan Yenidoğan - Cumhuriyet - Emek Metro Hattında inceleme yaptı. İmamoğlu, "Ne yazık ki yatırım planında olmayan 2017'nin sonundan beri yani 2,5 yıldır duran bundan 10 ay önce durmuş haliyle aldığımız ve tasarımı sıkıntılı bir kılçık hat" dedi...

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Nergiz ve İsmail Ağca tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'ya otopark ve millet bahçesi müjdesi!

Partisinin Bayrampaşa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda İstanbul'a yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ardından planlanan Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli metrosunun çalışmaları da devam ediyor.

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayrampaşa Yenidoğan ticaret alanı imar planı Haberi

Bayrampaşa Yenidoğan ticaret alanı imar planı

Bayrampaşa İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, 8/4 pafta, 23123 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı dün (2 Ekim 2014 Perşembe) ilanen askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28386 dosya numaralı imar plan tadilatını 21 Haziran 2014'te onayladı. Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi ticaret alanı imar planı tadilatı, 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği onama sınırı kadastronun 84 Pafta, 23123 Nolu Parselin mülkiyet sınırıdır.


2- Onama sınırı içinde kalan alan Ticaret Alanıdır.


3- Onama sınırı içerisindeki Ticaret Alanı yapılanma hakkı Bitişik nizam, 4 kattır. 


4- Ticaret alanlarında "iş merkezi, ofis, büro, çarşı, çok katlı mağaza, alışveriş merkezi, otel, motel vb. konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, müze, kütüphane, sergi salonu gibi kültür tesisleri ile lokanta, restoran gibi eğlenceye yönelik kullanımlar, yönetim binaları, banka ve...