03 / 05 / 2024

bayrampaya metro açıldı

bayrampaya metro açıldı

Metro Toptancı Market Türkiye yatırımlarına Bayrampaşa açılışıyla devam etti. Açılışta sektörü değerlendiren Özerkan: “Perakende sektöründeki değişim yeni galipler ve mağluplar doğuracak.” dedi...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

İstanbul’a bir metro ağı daha... Günde 1 milyon yolcu taşıyacak... 

Açıldığında günde 1 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak olan İstanbul Bakırköy-Kirazlı metro hattında ilk ray kaynağı bugün yapıldı. 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu olan Üsküdar-Ümraniye Metrosu açıldı. Metro hattı 16 istasyondan oluşacak..

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı imzaya açıldı!

İzmir'de 7.2 kilometre uzunluğunda olan Fahrettin Altay - Narlıdere İstihkam Okulu Hafif Raylı Sistem projesinin 2017 yılı yatırım programına alınması için Yüksek Planlama Kurulu kararının imzaya açıldığı duyuruldu.

Decathlon, Metrocity Levent'te açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 20. Mağazası bugün Metro City’de açıldı! Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açıldı

Pashador Cadde AVM açıldı!

Mutlu İnşaat tarafından Bayrampaşa'da hayata geçirilen Pashador Cadde açıldı. Önemli markaların buluşma noktası olan Cadde AVM, Bayrampaşa'nın merkezinde Uluyol Bereç Metro Durağı'nda yer alıyor.

Dünyanın en pahalı metro istasyonu açıldı!

New York’un Manhattan'daki finans bölgesinde bulunan Dünya Ticaret Merkezi Ulaşım Merkezi, 12 yıllık inşaat süresinin ardından açıldı. Metro ağlarının merkezi olacak alan, 4 milyar dolarlık bir maliyet ile tamamlandı.

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

bayrampaya metro açıldı Haberi

bayrampaya metro açıldı

Bayrampaşa mağazası ile İstanbul’daki mağaza sayısını 8’e çıkaran Metro’nun Türkiye’deki mağaza sayısı 25 oldu. Metro 2011 yılında açtığı 6 mağaza ile son 10 yılın rekorunu kırıp Türkiye’ye 120 milyon Euro değerinde yatırım yapmıştı. 2012 yılı açılışları ise Bayrampaşa’dan sonra, Eskişehir ve Diyarbakır mağazalarıyla devam edecek.


Türkiye’nin ve dünyanın lider toptan satış markası Metro Toptancı Market, 2012 yılının ilk açılışını Bayrampaşa’da otogar yanında yaptı. 24 milyon Euro yatırım değeri olan Metro Bayrampaşa mağazası, 200 kişiye iş imkanı sağlıyor. 6.300 m2 satış alanına sahip olan mağazada 40.000’den fazla ürün yer alıyor ve diğer tüm Metro mağazalarında olduğu gibi ISO22000 kalite standartları ile hizmet veriliyor. 


Kubilay Özerkan: “Perakende Sektöründeki Değişim Yeni Galipler ve Mağluplar Doğuracak.”


Bayrampaşa mağazasının açılış töreninde konuşan Metro Toptancı Market Türkiye Genel...