03 / 05 / 2024

baysaş inşaat İstanbul 216 projesi

baysaş inşaat İstanbul 216 projesi

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda yükseliyor.

Kadıköy İstanbul 216 ödeme planı!

Kadıköy İstanbul 216 ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 11 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbul 216 projesinin ruhsatını alan Baysaş İnşaat, inşaata başladı!

Şehir, deniz ve adalar manzaralı İstanbul 216 için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsat alan Baysaş İnşaat, ay sonu lansmanını yapmayı planladığı projesinin inşaatına start verdi.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

İnşaat işçileri referanduma ne diyor?

Fatih'teki bir dernekte bir grup inşaat işçisi kart oynuyor. İşçilerin gündeminde ise referandum var. Peki inşaat İstanbul'da inşaat işçileri referanduma ne diyor?

Baysaş İnşaat’tan sanatçılara yüzde 25 indirim!

İstanbul 216 Konutları’nda sanat camiasına yüzde 25 indirim yapacağını duyuran Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın’ın bu açıklamasından sonra sanatçılar gözünü projeye çevirdi.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da yüzde 15'e varan indirim!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Baysaş İnşaat Fikirtepe'de ikinci etap için ruhsat aldı!

Kentsel dönüşümün simge alanlarından olan Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesinin ikinci etabı başlıyor!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projeleri içerisinde hızla ilerleyenlerden birisi olan Baysaş İnşaat İstanbul 216 Projesinin ikinci etabı başlıyor.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da metrekaresi 6 bin 250 TL'ye!

Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 11 bin 350 metrekarelik alan üzerinde yayılan proje Anadolu Yakası Fikirtepe'de inşa ediliyor.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da teslimler Aralık 2016'da!

11 bin 350 metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 541 daire ve 12 dükkan bulunuyor. Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul 216 projesinde teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Baysaş İnşaat'ın ikinci adasında yıkım müjdesi!

Baysaş İnşaat ruhsat almasının üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen ilk blok da 8. kata kadar kaba inşaatını gerçekleştirmiş oldu. Baysaş inşaat iki ay önce boşaltımına başladığı ikinci adasında ise çok kısa süre içerisinde yıkıma hazırlanıyor...

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesi!

Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda yükseliyor.

Bebek'te doğal sit alanına yapılan inşaat yargıya takıldı!

İstanbul Bebek'te Boğaz'a bakan ve doğal SİT olan arazide yapılan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vize aldı ancak yargıya takıldı. Mahkeme, ruhsatsız inşaatın yıkılmasına ve arazinin eski hale getirilmesine karar verdi.

baysaş inşaat İstanbul 216 projesi Haberi

baysaş inşaat İstanbul 216 projesi

İstanbul 216 Konutları ödeme seçenekleri arasında yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan bedel için 36 ay firma bünyesinde vade imkanı yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.


Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesi teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. 24 katlı 3 bloktan meydana gelen proje 11 bin 350 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen İstanbul 216 Rezidans Baysaş İnşaat imzası taşıyor. Projede konutların büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor, 160 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Baysaş İnşaat İstanbul 216 projesi fiyatları 1+1'lerde 318 bin 750 TL, 2+1'lerde 562 bin 500 TL, 3+1'lerde ise 1 milyon TL'den başlıyor. Proje 541 adet konut ve 12 adet işyerinden oluşuyor. 


İstanbul 216 satış ofisi ulaşım: Fikirtepe, Yumurtacı Abdi Bey Caddesi Barış Sokak...