06 / 05 / 2024

Baysaş İnşaat yılbaşı kampanyası

Baysaş İnşaat yılbaşı kampanyası

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

İnşaat Yüksek Mühendisi Fuat Cin vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Fuat Cin vefat etti. Merhum Fuat Cin'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Sahte inşaat yüksek mühendisini mimar ortaya çıkardı!

İstanbul Adliyesi'ndeki bir dava dosyasının tarafı olan mimar Ferhunde A, dosyasına "Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Yüksek Mühendisi" imzasıyla rapor sunan bilirkişinin unvanın sahte olduğunu ortaya çıkardı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Canan Temo vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Canan Temo vefat etti. Ailesi ve Gülveren Tunaş, Aral, Savuncu aileleri taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmud Salahaddin Bereket vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmud Salahaddin Bereket vefat etti. Ailesi ve EDPA Tekstil Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Baysaş İnşaat yılbaşı kampanyası Haberi

Baysaş İnşaat yılbaşı kampanyası

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor. 

Projenin ilk etabında 50 ile 160 metrekare arasında değişen 541 konut yer alıyor. 


Zaman