29 / 04 / 2024

baysaş yatırım fikirtepe yeni proje

baysaş yatırım fikirtepe yeni proje

Ataşehir'de hayata geçirdiği Gold Tower projesinin ardından yeni projeye hazırlanan Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de 550 konutluk proje inşa edecek...

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Kadıköy'de Seyhan Ayar tarafından kuruldu.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Al Thani, Türkiye’de yatırıma Fikirtepe’den başladı!

Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden Şeyh Abdulaziz Al Than, Türkiye’de proje yatırımına Fikirtepe'den başladı.

Elite Concept ile yatırım fırsatı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Şua İnşaat, “Elite” markalı projelerinin yeni halkasını Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçiriyor. Anadolu Yakasının kalbinde yükselen Elite Concept, yüksek prim potansiyeliyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Başaran Holding, Fikirtepe'ye 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Başaran Yatırım Holding, Fikirtepe’de hayata geçirdiği 1500 konutluk Mina Towers projesini tanıttı. Holding, bölgeye toplamda 2 milyar dolarlık yatırımla 4 bin konut yapmayı planlıyor.

Başaran Yatırım Holding'den Fikirtepe'ye 1500 konutluk proje!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, Fikirtepe'de 1500 konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi. 40 dönüm arazi üzerinde yükselecek projenin satışları Eylül'de başlayacak.

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Şeyh Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Velvet Towers!

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

Ortadoğu Grup'tan kentsel dönüşüme 220 milyon liralık yatırım!

Ortadoğu Grup Eyüp, Kâğıthane ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine başlıyor. Şirket bu projeler için toplamda 220 milyon liralık yatırım yapacak.

Lucescu ve Hagi, Fikirtepe'ye yatırım yapacak iddiası!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş, yılın transfer bombasını patlattı... Bektaş'ın iddiasına göre efsane teknik direktör Lucescu ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hagi, Fikirtepe'ye konut ve spor yatırımı yapacak...

Fikirtepe'nin yatırım potansiyeli ve geleceği ne durumda?

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurumsal Değerleme ve Özel projeler Departmanı Müdürü Ozan Kolcuoğlu Anadolu Yakası'nda yer alan Fikirtepe'nin yatırım potansiyeli ve geleceği ile ilgili değerlendirme yaptı.

Şua İnşaat Fikirtepe'ye 600 milyon liralık yatırım yapacak!

Şua İnşaat, markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Elite City ve Elite Side projelerinin ardından sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.Şua'dan Fikirtepe'ye 600 milyon TL yatırım...

Mina Towers 1 milyar dolar yatırım bedeliyle Fikirtepe'de yükseliyor!

Turizm, finans ve yatçılık sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Başaran Group şimdi de inşaat dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers 1 milyar dolar yatırım bedeliyle Fikirtepe'de inşa ediliyor...

baysaş yatırım fikirtepe yeni proje Haberi

baysaş yatırım fikirtepe yeni proje

1993 yılından beri faaliyet gösteren Baysaş İnşaat, daha önce Adana Meridian Residance, Adana Golden Tower, Teras Rezidans,Palmiye Villaları gibi bir çok projeye imza attı. İstanbul Ataşehir'deki Gold Towers projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de inşa edeceği yeni projesine hazırlanıyor. 


550 konuttan meydana gelecek proje, lüks kesime hitap edecek. Haziran ayında hayata geçirilmeye başlanacak projenin detayları kısa süre içerisinde netleşecek.


0216 470 55 75

http://www.baysasinsaat.com

Merve...