15 / 05 / 2024

BAYSAŞ

BAYSAŞ

BAYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'Riskli Alan İlan Edilen Fikirtepe ve Çevresi 1/1000'lik Uygulama İmar Plam'nın askıya çıkartılmasıyla beraber Fikirtepe'de yeni bir dönem başladığını söyledi...

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Baysaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baysaş Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 11 milyon 715 bin 342 TL sermaye bedeli ile Şemsettin Aydın ve Şakir Oral ortaklığında kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kuzular Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzular Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baysa tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Baysa tarafından kuruldu.

İstanbul 216 Konutları'nın inşaatında iş kazası!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe şantiyesinde kule vincin üzerindeki demirin üzerine düşmesi sonucu bir işçi ağır yaralandı.

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu.

Concord İstanbul’da teslimler başladı!

Fikirtepe’de 5 yıldır süren kentsel dönüşüm sürecinde yükselen projeler teslim aşamasına geldi. Bölgenin ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul’da yapıldı, Baysaş da sırada.

Baysaş İstanbul 216’da teslim heyecanı!

Baysaş İnşaat, tarafından Fikirtepe'de iki etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları'nda teslim heyecanı başladı.

İstanbul 216 Konutları'nda teslim başladı!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de iki etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda teslim heyecanı başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olarak bölgedeki faaliyetine start veren Baysaş İnşaat, yine bir ilke imza atarak Fikirtepe’de teslimlere başlayan ilk f

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

İstanbul 216 ödeme kampanyası!

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul 216 ödeme kampanyası....

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

BAYSAŞ Haberi

BAYSAŞ

BAYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'Riskli Alan İlan Edilen Fikirtepe ve Çevresi 1/1000'lik Uygulama İmar Plam'nın askıya çıkartılmasıyla beraber Fikirtepe'de yeni bir dönem başladığını söyledi. Konuyu değerlenMekansal Planlama Müdürlüğü'nün yoğun çalışmalarıyla Uygulama İmar Planı hazırlanarak askıya çıkartıldı. Ayrıca sağlıklı, yaşanabilir bir Fikirtepe için master plan hazırlandı. Kamu üzerine düsen görevi yaparak, Fikirtepe'yi düzlüğe kavuşturdu. 


Şimdi artık top inşaat şirketlerinde" dedi. "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de 2011 yılında başlayan ve kaotik bir duruma sürüklenen Fikir tepe dönüşüm sürecine el koymasıyla Fikirtepe'de yeni bir dönem başladı. 


Star...