09 / 05 / 2024

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık İrtem tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık İrtem tarafından kuruldu.

Çin, Türkiye'nin mermer ihracatını vurdu!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü. Bir de İran'a ambargoların kalkmasının sektörü zora sokacağına dikkat çekiliyor.

Çin'in inşaattaki teşviği azaltması mermer ihracatını yüzde 25 düşürdü!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü.

ODTÜ, A'Design Award'da 12 tasarım ödülü aldı!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Milano'da her yıl düzenlenen A'Design Award'da 12 tasarım ödülü aldı...

Tuna Ofis Red Dot Design Awards 2013'ten ödül kazandı!

Tuna Ofis E-Motion ürünü Red Dot Design Awards 2013'ten ödül kazandı...

Kale A’ Design Awards’da 4 tasarım ödülü birden aldı!

Banyo ürünlerinde uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, yeni ve özgün tasarım anlayışını simgeleyen koleksiyonlarıyla, İtalya’da düzenlenen uluslararası tasarım yarışması A’ Design Awards’da 4 ödül birden aldı...

DemirDöküm Good Design'dan tasarım ödülü aldı!

DemirDöküm Endüstriyel Tasarım ve Ar-Ge Bölümleri tarafından yüzde 100 Türk tasarımı ve yerli üretimiyle yaratılan Atron ve Nitromix kombiler dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım ödülü olan GOOD DESIGN’a layık görüldü.

Arçelik, Red Dot ve IF Design 2013'te 11 tasarım ödülü aldı!

Arçelik A.Ş., tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından olan Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldı

Vestel, Red Dot Design Awards 2013'te 3 ödül aldı!

Vestel, Avrupa’nın en prestijli tasarım yarışmalarından Red Dot Design Award 2013’ten iki beyaz eşya, bir elektronik ürünüyle 3 tasarım ödülü kazandı...

Vestel Red Dot Design Award 2013'te 3 tasarım ödülü kazandı!

Vestel, Avrupa’nın en prestijli tasarım yarışmalarından Red Dot Design Award 2013’ten iki beyaz eşya, bir elektronik ürünüyle 3 tasarım ödülü kazandı.

Kadıköy'de hafta sonu bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Kadıköy'de hafta sonu yapılacak toplantılar nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bien All Design İstanbul'da ünlü tasarımcı Ron Arad'ı ağırladı!

Bien sponsorluğunda All Design İstanbul’a katılan tasarım dünyasının disiplinsiz çocuğu Ron Arad, ‘Neler ve Eğerler’ konulu bir konuşma yaptı...

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık İrtem tarafından kuruldu.

Baz Design Mermer Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1 - MADENCİLİK a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; b. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. d. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit...