18 / 05 / 2024

Bazınvest Gayrimenkul adres

Bazınvest Gayrimenkul adres

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Muhammed Hulusi Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu.

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üstay tarafından kuruldu.

Gb Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Guler Beshlı Ogly tarafından kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erman Düzener ve Turgay Şimşek ortaklığında kuruldu.

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Prodar İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodar İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Caner Dinçer tarafından kuruldu.

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ulusoy tarafından kuruldu.

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket bugün Şişli'de 74 milyon 530 bin 41 TL sermaye bedeli ile Vugar Abbasov, Parvız Abbasov ve Anhar Ahmadov ortaklığında kuruldu.

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Cünety Baltacı ve Eren Doğan ortaklığında kuruldu.

Bazınvest Gayrimenkul adres Haberi

Bazınvest Gayrimenkul adres

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Muhammed Hulusi Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muhammed Mustaf Doğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu. 


Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; A-EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b) Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...