29 / 04 / 2024

BBB notu nedir

BBB notu nedir

Türkiye'nin " BBB- " olan notu etkilenmedi. Fitch, son gelişmelerin Türkiye'nin "BBB-" olan notunu etkilemediğini ve makroekonomik görünüm üzerinde kayda değer olumsuz bir etkisinin olmadığını bildirdi...

Kredi notu nedir ve nasıl hesaplanıyor? İdeal kredi notu ne kadar olmalı? Kredi notu nasıl yükseltilir?

Kredi notunun yüksek olması artık sadece kredi çekerken değil ev veya araba kiralarken de önemli. Eğer kredi notunuz düşük ise bırakın bankadan kredi çekmeyi, araç bile kiralamanız mümkün değil artık. İşte kredi notu ile ilgili aklınıza takılan bütün soruların yanıtları…

Ata GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Ata GYO'nun kredi derecelendirme süreci sonucunda, şirket "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu A-3, her iki not görünümü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Akiş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Akiş GYO'nun ulusal uzun vadeli kredi notu yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB (tur)' olarak, görünümünü ise negatif oldu. 

Doğuş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu "BBB-(Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-3(Trk)/Stabil" olarak belirlendi.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Akiş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Akiş GYO'nun ulusal uzun vadeli kredi notunu yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB (tur)' olarak korumuş, görünümünü ise negatif olarak açıklandı.

Akiş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın uzun vadeli kredi derecelendirme notu BBB olarak belirlendi.

Konut kredisine başvurmadan önce yapılması gerekenler!

Konut kredisi başvurusu yapmadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Kredi notu nedir? Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Kredi Pazarı araştırdı.

Ata GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli BBB, kısa vade A-3!    

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın uzun Vadeli Ulusal Notu ‘BBB (Trk)' ve Kısa Vadeli Ulusal Notu ‘A-3 (Trk)' olarak teyit edildi...

Taşyapı İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

Taşyapı İnşaat, JCR Eurasia Rating'den 'yatırım yapılabilir' notu aldı. JCR, firmanın uzun vadeli ulusal notunu 'BBB-' olarak açıklarken, görünümünü ise 'durağan' olarak belirledi.

Kredi notu nedir?

Bireylerin bankalardan kullanmış olduğu kredi ve kredi kartları verilerinden oluşturulan bireysel kredi notu artık bankacılık işlemlerinin en önemli verisi haline geldi.

Ata GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu revize edildi!

Ata GYO'nun ‘Planlanan Tahvil İhraçlarının' dönemsel gözden geçirilme sürecinde Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu BBB (Trk)/Stabil olarak, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu'nu ise BBB-/Stabil olarak yukarı yönlü revize edildi.

Konut kredisinde kredi notu nedir?

Konut kredisi kullanmak isteyen kişilerde bankaların baktığı özelliklerden biri kredi notu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, konut kredisinde kredi notu nedir? Konut kredisi kullanma sürecinde kredi notunun kaç olması gerekir?

BBB notu nedir Haberi

BBB notu nedir

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, son gelişmelerin Türkiye'nin "BBB-" olan notunu etkilemediğini ve makroekonomik görünüm üzerinde kayda değer olumsuz bir etkisinin olmadığını...