15 / 05 / 2024

BDDK binası teklif

BDDK binası teklif

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 'nun ( BDDK ) İstanbul Finans Merkezi 'ndeki binasının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesine en yüksek teklifi YDA Group yaptı.

BDDK binasına YDA İnşaat'tan 291 Milyon 840 Bin TL'lik teklif!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 'nun ( BDDK ) İstanbul Finans Merkezi 'ndeki binasının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesine en yüksek teklifi YDA Group yaptı.

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

Peker GYO'nun Almanya'daki binası için 2.5 milyon Euro'luk teklif!

Peker GYO'nun portföyümüzde bulunan Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 2 milyon 500 bin Euro teklif alındı.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Peker GYO'nun Almanya'daki binasına 5,1 milyon Euro teklif!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Heinsberg kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 5 milyon 100 bin Euro teklif geldi...

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

İSTOÇ Saray AVM ve otel binası satılıyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifi'ne ait İSTOÇ Saray AVM ve otel binası teklif alınmak suretiyle satışa çıkarıldı. Teklif verme şartnamesi 24 Nisan'dan itibaren temin edilebilecek...

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihaleye çıkarılan Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası yapımına 7 firmadan teklif geldi...

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne 13 firmadan teklif!

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yeni poliklinik binasını yapacak firmanın belirlenmesi için gerçekleştirilen ihaleye 13 firma teklif verdi.

İzmir Opera Binası ihalesinde 102 milyonluk fark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’ya yapılacak opera binasının ihalesindeki en düşük teklif 379 milyon olarak gerçekleşirken, aradaki 102 milyonluk fazlalık dikkat çekti

Merkez Bankası'nın yeni binası için teklif 1 milyar TL'yi geçecek!

Merkez Bankası'nın 54 katlı yeni binası için ihaleye gidiliyor. 28 Şubat'ta gerçekleşecek ihalede kazanan firma ofis, alışveriş merkezi ve otel alanlarının satışından pay alabilecek.

Mavişehir Opera Binası için yeniden ihaleye çıkılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından “Türkiye'nin opera sanatına özel ilk binası” için çıkılan yapım ihalesi, gelen 5 teklif arasında geçerli teklif bulunmaması nedeniyle tekrarlanacak

BDDK binası teklif Haberi

BDDK binası teklif


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'ndeki hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşım işinin ihalesinde; idare payı gelirine en yüksek teklifi 291 Milyon 840 Bin TL. nakdi ödeme ve 159 Milyon TL. maliyetindeki 93 bin 400 metrekarelik BDDK hizmet binasının anahtar teslimi yapılarak bila bedel teslim edümesini içeren teklifiyle YDA Group verdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun hizmet binası, TOKİ ile BBDK arasında imzalanan protokol kapsamında, İstanbul Finans Merkezi Yerleşkesinde, 3328 ada 2 nolu parsele yapılacak. BDDK hizmet binası ihalesi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirildi. Hem finans...