06 / 05 / 2024

Bddknın ceza kestiği bankalar hangileri

Bddknın ceza kestiği bankalar hangileri

BDDK, müşteriler tarafından iletilen şikayetlerin incelenmesi sonucunda 7 bankaya 204 milyon 651 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Sakın bunu yapmayın! 3.304 TL ceza ödemek zorunda kalırsınız

Yeni yıla girilmesiyle birlikte ceza miktarları da arttı. Vatandaşların ceza ödememek için uzak durması gereken bir hareket daha var.

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

Yılmaz Özdil'e villasındaki kaçak bölümler için 380 bin TL ceza!

Bodrum Belediyesi'nin Hülya Özdil'e Bitez'deki villasının kaçak bölümleri sebebiyle 380 bin TL ceza kestiği öğrenildi...

İşte Avrupa yakasında metrobüse yakın 10 konut projesi!

Gayrimenkul satın alacakların dikkat kestiği hususların başında alınacak konutun nerede konumlandığı geliyor.Ulaşım ağlarına yakın projeleri tercih edenler için metro durakları komşusu konut projelerini derledik...

Belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Apartmanda hangi alanların ortak alan olduğuna ilişkin esaslar, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Apartmanlarda uygulanan cezaları kimin ödemesi gerekir? Peki, belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Soğanlı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için 140 milyonluk kamulaştırma!

OSMANGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesini Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye anlattı. Soğanlı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için 140 milyonluk kamulaştırma yapıldı...

Melen Havzası'nın çehresi değişecek!

Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız, dedi.

Akyazı Stadı'nın isim hakkı için 30 milyon Euro'luk teklif!

Trabzonspor'un yeni mabedi olacak Akyazı Stadı için flaş bir teklif yapıldı. Akyazı Stadı'nın isim hakkı için Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından birisinin yıllık 6 milyon euro'dan 5+5 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi.

İBB sosyal konutların onarım işini 6 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan sosyal konutların onarım işini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 09.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 günde tamamlanacak.

1950 yılında Bağlarbaşı'nda 113 dönüm arsa içinde bir villa satılacakmış!

Kadıköy ve Üsküdar gibi merkezler ile Boğaziçi Köprüsü'nün bağlantı yollarına yakınlığı nedeniyle Anadolu Yakası'nın en işlek semtlerinden olan Bağlarbaşı'nda 1950 yılında 113 dönüm arsa içinde bir villa satın almak mümkünmüş.

Fırın ruhsatı almak için gerekli belgeler!

Fırın açılabilmesi için, açılacak yerin kapalı alanı en az 60 m2 olması; Sanayi tipi bulaşık makinası,ve Yağ tutucu takılacak lavabo altına olması gerekiyor. Peki, fırın ruhsatı almak için gerekli belgeler nelerdir?

Yangın yönetmeliği 2014!

Binaların yangından korunması hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 9 Eylül 2009 tarihinde 27344 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler ile yangın yönetmeliği 2014..

Bddknın ceza kestiği bankalar hangileri Haberi

Bddknın ceza kestiği bankalar hangileri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), müşterilerce iletilen şikayetlerin incelenmesi sonucunda 7 bankaya toplam 204 milyon 651 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; BDDK tarafından yapılan duyuruda, bireysel ve ticari müşteriler tarafından kuruma iletilen şikayetlerin incelendiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "Bu kapsamda, şikayete konu bankalar hakkında kurumumuz denetim elemanları tarafından yapılan incelemeler neticesinde düzenlenen raporlarda yer alan tespitlere ilişkin olarak ilgili mevzuat ve Kurumumuzca bankalara iletilen talimatlara aykırı işlem tesis edilmesi gerekçesiyle, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 9 Temmuz 2020 tarihli toplantısında alınan kararlar ile ilgili mevzuat uyarınca 7 bankaya toplam 204 milyon 651 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir. Söz konusu şikayetlere ilişkin inceleme süreçleri kesintisiz devam...