02 / 05 / 2024

Melen Havzası'nın çehresi değişecek!

Melen Havzası'nın çehresi değişecek!

Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız, dedi.



Alt yapı çalışmaları için yaklaşık 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, "Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız" dedi. 


Melen Havzası Koruma Projesi Koordinasyon Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Düzce'nin tabiat harikası il olduğunu fakat bunun değerlendirilemediğini söyledi. Kenti, doğa ve tabiat turizminin lokomotifi yaparak sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya açmak istediklerini vurgulayan Eroğlu, "Öncelikle şunu sormak istiyorum, Düzcemizi, Melen Havzamızı çiçek gibi yapmaya hazır mıyız? 


Başarırım ilk şartı niyet etmektir. Biz de niyet ettiğimize göre tamamdır bu iş. 

Ben de azimliyim, inşallah bu havzayı en güzel şekilde, vatandaşın kırsal kalkınmasını da dikkate alarak tamamlamayı bizlere Allah nasip eylesin. Melen Havzası'm çiçek gibi yapacağız. Burası, İstanbul'a su temin eden, Türkiye'nin en önemli havzalarından bir tanesidir. Bu havzadaki tüm alt yapı çalışmaları için yaklaşık 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırlıyoruz. Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. Bu havzadaki vatandaşlan da asla mağdur etmeyelim istiyoruz. 

Bunu da vatandaşlarımıza kırsal kalkınma için gerekli tüm desteği vermek suretiyle yapacağız.

Türkiye Gazetesi


Geri Dön