29 / 04 / 2024

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Akmerkez'de planlara aykırı tadilat işlemi varsa bunun durdurulacağını söyledi...

Hobi bahçeleri yıkılıyor!

TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, tarım arazilerine kurulmuş hobi bahçelerinin yıkılacağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul İstanbullunun yaşam konforunu artıracak!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan: "Boğazlar sadece bizim değil, İstanbul'da medeniyetlere başkentlik yapmış, birçok medeniyetin değerlerini taşır." dedi...

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı, Türkiye projesidir!

CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı için "İşte bu Türkiye projesidir" dedi.

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı meclise taşındı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Arslan'a Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattının hizmete açılma zamanını sordu..

Mega projeler Ahmet Arslan'a emanet!

Binali Yıldırım'ın bıraktığı mega projeler şimdi Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a emanet. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin Arslan döneminde hız kazanması bekleniyor.

Ahmet Arslan'dan Kağızman'a müjde!

AK Parti Kars milletvekili adayı Ahmet Arslan seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Kağızman seçim bürosundan Kağızman’a ve köylere sağlık, eğitim, ulaşım ve tarım yatırımı müjdelerini verdi

Kars-Digor arası yol çalışması başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı.

Kars-Digor bölünmüş yol çalışması başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı. Kars-Digor yolu 4 km daha kısaldı.

TOKİ Kars kura 2015!

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yaptırılan 665 konutun kura çekimlerinin 21 Ağustos 2015 günü saat 14.00’de, İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacağını belirtti.

TOKİ Kars Konutları 15 Eylül'de teslim edilecek!

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yapılan konutların hak sahiplerinin 15 Eylül 2015 tarihinde evlerini teslim alacaklarını belirtti.

Kars Ani Antik Kenti UNESCO'ya aday!

Kars’taki Ani Antik Kenti’nin UNESCO tarafından “dünya mirası” kabul edilmesi için çalışma başlatıldı. Kars Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, antik kentin Türkiye'deki 16'ıncı dünya mirası olarak listeye girmesini beklediklerini söyledi.

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane Haberi

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane

     TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Güldal Mumcu'nun başkanlığında toplandı. 

     Gündemdışı söz alan BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, kentte yeni istihdam alanları açılmadığını, mevcut istihdam alanlarının ayakta kalması için destek verilmesi gerektiğini söyledi. 

     Kars şeker fabrikasının kapatılma tehlikesiyle karşı karşıyla olduğunu ifade eden Birtane, 400 işçi ile şeker pancarı üreticilerinin zor durumda kalacağını kaydetti. 

     CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Orman Haftası dolayısıyla yaptığı gündemdışı konuşmada, Kocaeli'nde organize sanayi bölgeleri için orman alanlarından yer açıldığını ileri sürdü. 

     MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Türkiye'nin su kaynakları ve yönetimi politikasını eleştirdi. 

     Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan'ın sorusu üzerine, İstanbul Akmerkez'deki tadilatın, ilgili kurul ve komisyonlar ile Belediye Meclisi'nden geçtiğini, 5...