02 / 05 / 2024

bebek otel kira

bebek otel kira

Orjin Grup’un ortağı Zafer Yıldırım, Bebek Otel’i 20 yıllığına kiralama düşüncesinden vazgeçti. Yıldırım, “Boğaziçi öngörünümü nedeniyle yatırımın önünde ciddi bir bürokrasi var. Çok uzun sürecekti, o kadar süreye sabrım yok” diyor.

Kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken, Ukraynalı çiftin kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Akmerkez GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO, 30 Eylül 2021 tarihinde sona eren ara faaliyet döneminde 69 milyon 237 bin 447 TL mağaza ve depo kira geliri elde etti. Şirketin, apart otel kira geliri 7 milyon 184 bin 863 TL oldu.

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirleri 2021'in ilk yarısında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 182 arttı. 2021'de 21 otel, 2 öğrenci yurdu, 1 ofis binasından meydana gelen portföyün Euro bazında toplam kira geliri, Haziran 2021'de yüzde 302 oranında arttı.

Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 900 lira olarak belirlendi.

Niğde Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi.

Akfen GYO'nun otel kira geliri 2019'un ilk yarısında yüzde 42 arttı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan 15 otelin kira geliri 2019'un ilk yarısında TL bazında yüzde 42 artış kaydetti...

Niğde Çelikhan Otel kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Otellerde dövizle kira talebi iddiası meclis gündeminde!

Otel ve turistik tesislerdeki mağaza, dükkan, stant ve benzeri işyerleri için dövizle kira talep edildiği iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

bebek otel kira Haberi

bebek otel kira

Orjin Grup’un ortağı Zafer Yıldırım, Bebek Otel’i 20 yıllığına kiralama düşüncesinden vazgeçti. Yıldırım, “Boğaziçi öngörünümü nedeniyle yatırımın önünde ciddi bir bürokrasi var. Çok uzun sürecekti, o kadar süreye sabrım yok” diye konuştu. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Jale Özgentürk'ün haberi..

Yalnız İstanbul’un değil, dünyanın en güzel yerlerinden biridir Bebek. Asya ve Avrupa kıtasının birbirine en yakın olduğu Bebek’te semtin adıyla tanınan muhteşem bir otel ve restoran vardır: Bebek Otel. Binanın geçmişi 1940’lı yıllara uzanıyor. Bursalı bir ipek üreticisi olan Muammer Karamanoğlu, fabrikasını satıp bu yapıyı inşaa ettiriyor ve Bebek’e yerleşiyor. Yapı, 1955’te ise otel olarak hizmet vermeye başlıyor.1967’ye kadar aile tarafından işletilen otel, baba ve annenin ölümünün ardından, ünlü sanatçı Ruhi Su’nun oğlu Güngör Su’nun Günsu şirketine kiralanıyor ve bugünlere geliyor. Uzun...