03 / 05 / 2024

Bebek Semt Girişimi

Bebek Semt Girişimi

İstanbul Boğazı’nda inşa edilecek Tekne Park tartışması büyüyor. Bebek Semt Girişimi yetkilileri, “Bebek doğal güzelliğini kaybedecek. Ayrıca, bağlı tekneler akıntıları engelleyeceği için Bebek Koyu doğal temizlenme özelliğini yitirecek” diyor

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

GRED'in gayrimenkul sohbetleri yarın başlıyor!

Londra merkezli Türk Girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

Taksim Cami inşaatında intihar girişimi!

Mimarlar Şefik Birkiye ile Selim Dalaman imzası taşıyan Taksim Cami inşaatında vince çıkan bir kişi, intihar girişiminde bulundu...

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Varol Tezmen'den Küba'ya iltica girişimi!

Konut satış piyasasının "dinazor" müdürlerinden Varol Tezmen'in Küba'ya iltica girişiminde bulunduğu öğrenildi…

Meclis'te 15 Temmuz darbe girişiminin yaraları sarıldı!

15 Temmuz hain darbe girişimi sornasında zarar gören  Meclis Yerleşkesi'nde yaralar sarıldı. Meclis onarıldı ve yeni haline kavuştu. 

Bebek Semt Girişimi Haberi

Bebek Semt Girişimi

İstanbul Boğazı’nda inşa edilecek Tekne Park tartışması büyüyor. Tekne Park’ların sadece yalı sahiplerinin sorunu olmadığını Bebek’te yaşayan ve gezmeye gelen herkesin sorunu olduğunu belirten Bebek Semt Girişimi yetkilileri, “Bebek doğal güzelliğini kaybedecek. Ayrıca, bağlı tekneler akıntıları engelleyeceği için Bebek Koyu doğal temizlenme özelliğini yitirecek” dedi.


İstanbul Otopark İşletmeleri’nin (İSPARK) Tarabya ve İstinye sahilinden sonra Bebek, Beykoz, Kuruçeşme ve Paşabahçe’de inşa etmeyi planladığı Tekne Park’lara tepki büyüyor. Tekne Park’lara karşı mücadele veren Bebek Semt Girişimi yetkilileri, “Yüzlerce teknenin yarattığı görüntü kirliliği, İstinye ve Tarabya’nın doğal güzelliğini yitirmesine neden oluyor. Bebek de doğal güzelliğini kaybedecek” açıklamasını yaptılar.


DENİZİ GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL


İstinye ve Tarabya’daki Tekne Park’lar nedeniyle burada gezmenin imkansız hale geldiğini savunan Bebek Semt Girişimi yetkilileri, şu bilgileri verdi: “İBB İSPARK bünyesinde faaliyet...