19 / 05 / 2024

BEDAŞın çağlayandaki binası

BEDAŞın çağlayandaki binası

Cengiz Holding İstanbul Avrupa Yakası'nın elektrik dağıtımını yapan 4 milyon 600 bin aboneli BEDAŞ'ı uzun yıllardır hizmet verdiği Taksim'deki genel müdürlük binasından Çağlayan Adliyesi'nin karşısında inşaatı süren binaya taşıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Amazon için dünyanın en özel binası inşa edilecek!

Dünyanın en zengin adamı Jaff Bezos, şirketi Amazon için dünyanın en özel binasını yaptırıyor. 2.5 milyar dolara mal olan binada, çalışanların rahatı için her şey düşünüldü. Yetkililer, “Dünyanın en güvenlikli binası” yorumunu yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Tekfen, Azerbaycan Merkez Bankası'nın yönetim binasını inşa edecek! 

Azerbaycan'ın Cumhuriyet Merkezi binası Tekfen Holding tarafından inşa edilecek. Holding söz konusu inşaat içi  bildirim mektubu aldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Arter Eylül'de kapılarını açıyor!

2010 yılında açılan Arter Dolapdere'deki yeni binasına taşındı.Tamamı Vehbi Koç Vakfı tarafından karşılanan bir yatırımla hayata geçirilen Arter, Eylül 2019’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl kapılarını açıyor!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası Florida’da inşa ediliyor. Hard Rock Hotel’in 2019'da kapılarını açması planlanıyor.

Barcelo İstanbul kapılarını açtı!

Beş yıldızlı olarak hizmet  verecek olan Barcelo İstanbul, 1 Aralık 2018 tarihinde kapılarını açtı. Barcelo İstanbul Hotel'in binası Ciner Grubu'na yani Park Holding'e ait…

TÜGVA'nın genel merkez binası Pazar günü açılacak!

Türkiye’de gönüllü gençlerin kurduğu Türkiye Gençlik Vakfı'nın genel merkez binasının yapımı tamamlandı. Pazar günü açılacak binanın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

BEDAŞın çağlayandaki binası Haberi

BEDAŞın çağlayandaki binası

Özelleştirme ihalesinin ardından Mayıs 2013'te Cengiz-Kolin-Limak Ortak Girişim Grubu olarak Türkiye'nin en büyük elektrik dağıtım bölgesi olan Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'yi (BEDAŞ) alan grup, burada ilk iş olarak sayaçları elden geçirmişti. Birçok noktaya mevcut sayaçlar yerine akıllı sayaçlar yerleştiren grup, yenileme çalışmalarına genel müdürlüğü taşıyarak devam ediyor. 


Cengiz Holding İstanbul Avrupa Yakası'nın elektrik dağıtımını yapan 4 milyon 600 bin aboneli BEDAŞ'ı uzun yıllardır hizmet verdiği Taksim'deki genel müdürlük binasından Çağlayan Adliyesi'nin karşısında inşaatı süren binaya taşıyor. Şirket, dört bölge müdürlüğü ve 12 işletme müdürlüğünde 4 bin 500 çalışanla hizmet veriyor. Genel merkezdeki yaklaşık 500 çalışan yeni binada hizmet vermeye hazırlanıyor. Otopark alanıyla birlikte 27 bin metrekarelik bir büyüklüğe sahip olan yeni bina altı katlı iki bloktan oluşuyor. Bir blokta perakende,...