01 / 05 / 2024

Bedesten projesi ödülleri

Bedesten projesi ödülleri

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaya örnek olan Tarihi Bedesten’deki 2 bin 687 işyeri restorasyonu, Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU tarafından ödül aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Sur Yapı Antalya projesi ödülleri topluyor!

Özel sektörün en geniş gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi şimdiden ödüller almaya ve üniversiteler tarafından incelenmeye devam ediyor.

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Kuzeyşehir'e 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülü!

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

5. Levent'e En İyi Dönüşüm Projesi Ödülü!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent “Sign of the City Ödülleri”nde “En İyi Dönüşüm” projesi ödülünü almaya hak kazandı.

Manço Mimarlık'ın Hatay projesi S-Arch Ödülleri finalinde!

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi, Uluslararası S-Arch 2016 Konsept Tasarım Ödülleri'nde finale kaldı.

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri için başvurular başladı!

Sürdürülebilir kalkınmaya yönelik enerji kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen "İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" için başvurular başladı.

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri'nde finalden döndü!

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bedesten projesi ödülleri Haberi

Bedesten projesi ödülleri

Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten Projesi’ne büyük ödül takdim etti.


Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Bedesten’de gerçekleştirdiği 2 bin 687 işyeri restorasyonu, tarihi eserlere sahip çıkılması konusunda tüm dünyadan ödüller almaya devam ediyor.


Dünyada kültürel mirasın korunmasını ve değerlendirilmesi teşvik etmeye yönelik çalışmalar yapan YOCOCU (Youth in Conservation of Cultural Heritage) tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten Projesi’ne büyük ödül verildi.


İtalya’nın Verona Üniversitesi kampüs alanındaki tarihi kale binasında düzenlenen programda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel mirası koruma konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar ile Bedesten projesi hakkında sunumlar yapıldı.


Törende Dünya Kültürel Mirasi Koruma Kurulu Üyesi ve YOCOCU Başkanı Dr. Andrea Macchi, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne verilen büyük ödülü, meclis üyesi Mustafa Uzbaş’a takdim etti. Törende konuşan Büyükşehir...