05 / 05 / 2024

Bedevi Toksun

Bedevi Toksun

Siyap Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedevi Toksun ve Sinan Çiliger tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Şehzadeler Kültür Evi'nin inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde yapımına başlanan Taziye ve Kültür Evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Kardeşler Bt Yapı Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Baran Toksun imzasıyla kuruldu.

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeydin Toksun tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Ümit Sokak'ta kuruldu.

2 As Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 As Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Doğan, Aydın Toksun tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta kuruldu.

Siyap Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyap Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedevi Toksun ve Sinan Çiliger tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Toksun Evler Yapı Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Evler Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şefik Tosun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kaddafi, Donald Trump'ın bahçesine çadır kuramadı

Libya Lideri Muammer Kaddafi, Birleşmiş Milletler toplantıları için bulunduğu New York'ta Bedevi çadırını yine kuramadı

Amerika'da Kaddafi'nin çadırı paniği

Amerikalı yetkililer, gelecek ay sonlarında ABD'yi ziyaret etmeyi planlayan Libya lideri Albay Muammer Kaddafi'nin New York yakınlarında Bedevi çadırı kurmak isteyeceğinden endişeleniyor

Bedevi Toksun Haberi

Bedevi Toksun

Siyap Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedevi Toksun ve Sinan Çiliger tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Siyap Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Siyap Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Merkez Mahallesi, 1105 Sokak, Toksun Apartmanı, Bina No: 8, Dükkan...