07 / 05 / 2024

Bedia Akartürk arsa hediyesi

Bedia Akartürk arsa hediyesi

USTA sanatçı Bedia Akartürk, önceki akşam 70. yaş gününü kutladı. DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya; Akartürk' e, Kuşadası'ndan arsa tapusu hediye etti...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Albaraka Türk Katılım Bankası'ndan arsa finansmanı fırsatı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, 60 aya varan vade ve ekspertiz değerinin yüzde yüzüne kadar arsa finansmanı desteği sağlıyor.

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi H. A.R. Ibrahim Khanfar ce M. A. Fadhıl Saleh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bakırköy Ümraniye'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Ümraniye mahallesindeki arsayı satışa çıkardı. 3.5 milyon TL'ye satılacak arsa 11 temmuz saat 10:30'da ihaleye çıkacak.

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yapılan "İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumu ile ilgili teklifleri açıkladı.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Central Park İstanbul Residence Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 45 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Yabancıların arsa yatırımı fiyatları artırıyor!

Yabancı yatırımcılar Kemerburgaz ve Göktürk bölgelerinde ve 3. Köprü'nün geçtiği yollarda arsa topluyor. Hal böyleyken de arsa fiyatları artıyor. İşte yatırımcılar için gayrimenkul tüyoları...

Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Kartaltepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City nerede yapılacak?

Bedia Akartürk arsa hediyesi Haberi

Bedia Akartürk arsa hediyesi

USTA sanatçı Bedia Akartürk, önceki akşam 70. yaş gününü kutladı. DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya; Akartürk'e, Kuşadası'ndan arsa tapusu hediye etti.


Takvim...