05 / 07 / 2024

Bedrettin Taşkesen antalya

Bedrettin Taşkesen antalya

Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen kimdir? Bedrettin Taşkesen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bedrettin Taşkesen, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Bedrettin Taşkesen..

Nefes İndica Antalya yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya ili Korkuteli ilçesi Akyar mahallesinde konumlanan Nefes İndica Antalya projesinde 280 parselin satışları yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. 

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

Alanya'da imar planlarına yeni düzenleme!

Alanya İmar Planı notunda yazılı yüzde 30 emsal yükselişine itirazlar mahkemeye taşındı. Antalya İdare Mahkemesi itirazları kabul ederse, Alanya'da açık alanlardaki yüzde 30'luk emsal yüzde 20’ye indirilecek.

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Bedrettin Taşkesen antalya Haberi

Bedrettin Taşkesen antalya

Bedrettin Taşkesen kimdir?

Bedrettin Taşkesen, 1973 yılında Bingöl'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bingöl'de tamamladı. 15.11.1989 yılında ilk memuriyet görevine başladı.


1994 Yılında Fırat Üniversitesi Bingöl Meslek Yüksek okulu inşaat bölümünü bitirdi. 1997 yılında Atatürk üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünü bitirdi.


1995-1997 yılları arasında Erzurum Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde İnşaat Teknikeri olarak görev yaptı. 1997-2001 yılları arasında Bingöl Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde Çevre Mühendisi olarak görev yaptı.


2001-2004 Yıllarında Bingöl Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde İçme suları, Etüt Proje Şube Müdürlüklerini yaptı. 23 Ağustos 2004 Tarihinde Bingöl İl Çevre ve Orman Müdürü olarak göreve başladı.


Bingöl İl Çevre Orman Müdürü iken 4 Temmuz 2011 tarihinde yayınlanan 644 sayılı kanun hükmünde kararname ile Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görevlendirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 21.02.2014...