05 / 07 / 2024

Bedrettin Taşkesen kim

Bedrettin Taşkesen kim

Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen kimdir? Bedrettin Taşkesen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bedrettin Taşkesen, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Bedrettin Taşkesen..

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Teka Grup tarafından Ankara’nın nefes kesen manzarası eşliğinde yükselen Teka Modern projesi 60 ay vade fırsatıyla satışta. Teka Modern konut fiyatları ne kadar? Teka Modern projesinde hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

İşte 2023 MTV fiyat listesi.. Kim ne kadar MTV ödeyecek? İşte o liste...

Motorlu Taşıtlar Vergisi yüzde 61,5 oranında zamlanmıştı. Zamların ardından araç sahipleri tarafından yakından takip edilen MTV ilk taksit ödemeleri için son günler geldi, çattı. Peki 2023 MTV ne kadar? Kim ne kadar MTV ödeyecek?  İşte o liste...

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder?

Tapu devri; konut, arsa, arazi ya da iş yeri gibi herhangi bir taşınmaza ait kullanım hakkının eski sahibinden yeni sahibine resmi belgeler ile geçirilmesi anlamına geliyor. Peki, Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder? İşte tüm detaylar...

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Kim Kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian ve eşi Kanye West, Los Angeles’ta bulunan malikanelerinin kapılarını açtılar. Çift, minimalist stile sahip evi 014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

Bedrettin Taşkesen kim Haberi

Bedrettin Taşkesen kim

Bedrettin Taşkesen kimdir?

Bedrettin Taşkesen, 1973 yılında Bingöl'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bingöl'de tamamladı. 15.11.1989 yılında ilk memuriyet görevine başladı.


1994 Yılında Fırat Üniversitesi Bingöl Meslek Yüksek okulu inşaat bölümünü bitirdi. 1997 yılında Atatürk üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünü bitirdi.


1995-1997 yılları arasında Erzurum Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde İnşaat Teknikeri olarak görev yaptı. 1997-2001 yılları arasında Bingöl Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde Çevre Mühendisi olarak görev yaptı.


2001-2004 Yıllarında Bingöl Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde İçme suları, Etüt Proje Şube Müdürlüklerini yaptı. 23 Ağustos 2004 Tarihinde Bingöl İl Çevre ve Orman Müdürü olarak göreve başladı.


Bingöl İl Çevre Orman Müdürü iken 4 Temmuz 2011 tarihinde yayınlanan 644 sayılı kanun hükmünde kararname ile Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görevlendirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 21.02.2014...