16 / 05 / 2024

Bedrettin Taşkesen

Bedrettin Taşkesen

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğu bulunduğunu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Mitani Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitani Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Yılmaz,Muhammed Şah Taşkesen, Furkan Turan ve Tekin Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Antalya'daki yapıların üçte ikisi riskli!

ÇEVRE ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğıı bıılunduğıınu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti. Taşkesen. birçok mahallenin riskli alan kapsamında yer aldığını söyledi.

Antalya'da yapıların üçte ikisi riskli!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğu bulunduğunu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti. Taşkesen, birçok mahallenin riskli alan kapsamında yer aldığını söyledi.

Antalya'da binaların 3'te 2'si riskli!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, Antalya'da 120 bin yapı stoğu bulunduğunu, bunların üçte ikisinin riskli alan olduğunu belirtti.

Bedrettin Taşkesen kimdir?

Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen kimdir? Bedrettin Taşkesen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bedrettin Taşkesen, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Bedrettin Taşkesen..

Bedrettin Yıldırım: Gemlik acilen taşınmalı!

İbrahim Yiğit ve beraberindeki vekillerle birlikte Gemlik Kuzey İmar Planı'nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, "Deprem riskiyle karsı karşıya olan bu ilçemizi acil bir şekilde planlanan alanlara taşımalıyız" dedi.

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Tokat Kalesi turizme kazandırılacak!

Milattan sonra 5-6'ncı yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Tokat Kalesi'nin restore edilerek turizme kazandırılması planlanıyor. Vali Taşkesen: "İnşallah kısa zaman sonra gerekli restorasyon çalışmalarını yaparak kalemizi turizme kazandıracağız" dedi...

Mustafa Taşkesen kimdir?

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Mardin Valiliği'ne atandı. Peki, Mustafa Taşkesen kimdir? İşte Yeni Kastamonu Valisi Mustafa Taşkesen..

Tokat’ta 110 yıllık kahvehane müze olacak!

Tokat’ta 110 yıldır kahvehane olarak kullanılan tarihi binanın, restore edilerek “Demokrasi Müzesi”ne dönüştürülmesi planlanıyor.Tokat Valisi Mustafa Taşkesen tarihimizin geçtiği sürecin izlenebileceği bir mekân haline getirmeyi düşünüyoruz dedi...

Tokat'taki asırlık kahvehane Demokrasi Müzesi'ne dönüştürülecek!

Tokat'ta 110 yıldır kahvehane olarak kullanılan tarihi binanın, restore edilerek "Demokrasi Müzesi"ne dönüştürülmesi planlanıyor. Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, devlet büyüklerinin bu kahvehanede konuşma yaptığını söyledi...

Bedrettin Taşkesen Haberi

Bedrettin Taşkesen

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen, birçok mahallenin riskli alan kapsamında yer aldığını söyledi. SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun, bu haftaki konuğu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen oldu. 



Kentsel dönüşüm konusunun ele alındığı toplantı, işadamı Fevzi Ulaş'm davet sahipliğinde gerçekleşti. Bedrettin Taşkesen, Antalya'da birçok bölgenin riskli alan kapsamında yer almasına rağmen sadece Kepez Santral Mahallesi'nde 132 dekarlık alanda bir çalışma yapıldığını söyledi. Antalya'nın 2007 yılma kadar 4. deprem bölgesinde olduğunu, 2007'den sonra 2. deprem bölgesine çıktığını belirten Taşkesen, "120 bin yapı stoğunun var olduğunu sayarsak bunlardan üçte ikisi riskli grupta. Şehrin eski olması gereği riskli yapı grubunun çok olduğu tahmin ediliyor. Dün itibariyle 3 bin 212 adet yapı için risk tespit raporları sunulmuş, bunların 50'si kapsam dışı...