18 / 05 / 2024

Bedri Sapancı

Bedri Sapancı

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Silifke Şube Başkanı Bedri Sapancı, TOKİ'nin yaptıracağı konutlar için 1280 civarında emeklinin başvuru yaptığını söyledi.

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

İka Teknoloji Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İka Teknoloji Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de Osman Bedri Başlılar tarafından kuruldu.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Serbest bölgelere tahsis edilen Hazine taşınmazları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla mülkiyeti Hazineye ait olup serbest bölgelere tahsis edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir'in 2021 yılındaki yatırım programı TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bakanlığın İzmir'de 2021 yılında yapımı ve uygulanması devam eden yatırımlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

İzmir Bergama'ya yapılacak millet bahçesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Bergama'da yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Bergama Millet Bahçesi için TBMM'ye önerge verildi!

İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bergama'da yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Türkiye'de yapımı devam eden millet bahçesi projeleriyle ilgili araştırma önergesi hazırladı...

İzmir’de depremde yıkılan evler Hazine'ye mi devredilecek?

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı İzmir’de depremde yıkılan evlerin Hazine’ye devredilmesine kararına tepki gösterdi. Bu karar ile halk adına şaşkınlığını ifade eden Serter, açıklamalarda bulundu.

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

Bedri Sapancı Haberi

Bedri Sapancı

Sapancı, Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz ile Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretinde emeklilere konut hakkı verilmesi için yapılan başvuruların Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından onaylandığını açıklayan Sapancı, "Silifke şubemize bugüne kadar 1280 civarında bir başvuru yapıldı. Seçim dönemlerinde gerek iktidarın gerek muhalefetin dar gelirli emekli dul ve yetimlere TOKİ aracılığıyla ucuz vadeli ev yaptırılması sözü üzerine derneğimiz genel merkezi TOKİ idaresiyle bir anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde emeklilerimize, dul ve yetimlerimize 2 + 1, 3 + 1 evler yapılacaktır. TOKİ’ye belediyemiz tarafından yer gösterilmesi durumunda emeklilerimiz de konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşayacak” dedi. 

“Bu evler uzun vadeli, olup düşük aidatlarla yapılacaktır” diyen Sapancı, “Bunun anlaşmasına varıldı. Bu imkanlardan yararlanmak için bütün...