09 / 05 / 2024

begendik real karı

begendik real karı

Alman Real’i satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kâra geçirdi. Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de H.S. Faqı Karım Faqı Karım tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun Oswe Real Estate GmbH firması kar payı ödeyecek!

Servet GYO'nun Oswe Real Estate GmbH firmasının yapacağı kar payı ödemesine ilişkin dönem sehven 2021 olarak yazıldı. Yapılacak olan ödemenin 2020 Yılı karından yapılacağı hususu kamuoyuyla paylaşıldı.

Servet GYO 17 milyon Euro kar payı ödeyecek!

Servet GYO'nun iştiraki OSWE Real Estate GMBH ortaklar kurulu 24 Kasım 2020 tarihli toplantısında; hissedarlarına 2021 yılı karından olmak üzere 17 milyon Euro kar payı ödeyecek.

Aksu Real Estate'nin sermayesi 200 bin Leva'ya çıkarıldı!

Akiş GYO'nun Bulgaristan'nın Silistra şehrinde kurduğu Aksu Real Estate EAD'nin sermayesi 170 bin Leva'dan 200 bin Leva'ya yükseltildi.

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Antalya Real AVM riskli yapı olarak tescillendi!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi.

Antalya Real AVM riskli çıktı!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi. AVM'nin yıkılıp yerine 5 katı AVM olmak üzere 15 katlı rezidans yapılacağı da iddia edildi.

Real City'nin ilk etabı satışta!

Bulut İnşaat'ın Tekirdağ'da inşa ettiği deniz manzaralı yeni konut projesi Evviva Real City'nin birinci etabı satışa çıkarıldı. 150 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve 100 binadan oluşan Evviva Real City projesinde toplam 2 bin daire bulunuyor.

Desti Lux Real Estate Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Desti Lux Real Estate Turizm Anonim Şirketi, Saeed Karımıan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Şubat'ta Şişli, Rumeli Caddesi, Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Cefi Kamhi: Gayrimenkullerim borcu karşılıyor

Milletvekili seçilmesiyle birlikte 1995 yılında Profilo Holding'teki İcra Kurulu Üyeliği'nden ve tüm görevlerinden ayrılan Cefi Jozef Kamhi, "Gayrimenkullerim borcu fazlasıyla karşılıyor" dedi

Real'in açılışında 5 kilo altın dağıtıldı

Metro Group'a bağlı teknoloji mağazası MediaMarkt ve hipermarket zinciri Real aynı gün kapılarını tüketiciye açtı

Depremzedeler konutlardan çıkarılmalarına tepki gösterdi!

Kocaeli'de, 17 Ağustos Marmara Depreminin ardından 2001 yılında Irak Hükümetinin katkılarıyla yapılan "Irak Arızlı Konutları"nda oturan bir grup depremzede, konutlardan çıkarılmak istenmelerini Kocaeli Valiliğine yürüyerek protesto ettiler

Öz-Kar Grup eleman alacak!

Öz-Kar Grup, makina mühendisi, hakediş mühendisi, harita teknikeri ve topoğraf alacak

begendik real karı Haberi

begendik real karı

Alman Metro Group’tan Real marketlerini satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kara geçirme başarısını gösterdi. Beğendik ve Real markalarıyla 57 mağazaya ulaşan Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor. Görüşmelerin yılın ilk yarısında sonuçlanması hedeflenirken Beğendik bu yıl da yüzde 50 büyüme planları yapıyor.


2020’ye kadar hedefler belirlendi


2009 yılında uzun vadeli bir strateji çizdiklerini ve 2020 için sektör liderliği hedefi koyduklarını anlatan Beğendik İcra Kurulu Başkanı ve Real Genel Müdürü Hacı  D. Beğendik, “2009’da sadece İç Anadolu Bölgesi’nde faaliyetteydik ve farklı bölgelerde bulunmak için iki seçeneğimiz vardı. İlki Beğendik olarak kendimiz mağaza açacak ya da bir satın alma yaparak büyüyecektik. Bu noktada stratejik bir karar verdik ve bir yandan Beğendik’i yeni...