19 / 07 / 2024

Begonya

Begonya

İnşaat sektöründe adını Samandıra ve Kartal'da inşa ettiği Begonya, Sümbül ve Mimoza Evleri ile duyuran Denge Yapı, İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe'de yeni projesine başlıyor

Begonya Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Begonya Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 7 milyon  500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Dağbaşı, Ayten Dağbaşı ve Ferda Funda Genç ortaklığında kuruldu. 

TCG Kalkınma İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

TCG Kalkınma İnşaat Anonim Şirketi, M.Mouanas Akkad Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Begonya Sokak' ta kuruldu.

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Grup Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak Akkoza Evleri Begonya'da kuruldu.

Demiri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Demiri tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kocasinan, Merkez Mahallesi, Begonya 1 Sokak 'ta kuruldu.

Eymen Park Begonya Evleri ilk etap teslimleri Ağustos'ta!

Banka kredisi desteği ile modern kooperatifçilik yaparak Çünür Yenişehir imar sahasında konut üreten Eyfa Yapı, 56 apart 36 Daireden oluşan 3. Etap Eymen Park Begonya Evleri için hazırlıklarını tamamladı.

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ergin Kaan Cesur Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Esenyurt, Akkoza Begonya Blokları'nda kuruldu.

Brüksel'e çiçeklerden Türk halısı yapıldı!

Brüksel'in dünyaca ünlü meydanı Grand Place, 600 bin begonya çiçeği kullanılarak dev Türk halısına dönüştürüldü.Kırmızı, turuncu, pembe ve sarı begonya çiçekleriyle çim kullanılarak halı motifine dönüştürülen meydan, turistlerin ilgi odağı oldu.

Brüksel'in tarihi meydanına çiçeklerle Türk halısı motifi!

Belçika'ya Türk işçi göçünün 50'nci yılı etkinlikleri kapsamında Brüksel'in tarihi meydanı Grand Place, devasa Türk halısına dönüşecek. Türk halısı motifi, Grand Place'da 14-17 Ağustos tarihleri arasında 17 bin begonya çiçeği ile yapılacak...

Mahal Sancaktepe projesi 306 daireden meydana geliyor!

İnşaat sektöründe adını Samandıra ve Kartal'da inşa ettiği Begonya, Sümbül ve Mimoza Evleri ile duyuran Denge Yapı, İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe'de yeni projesine başlıyor

Vista Paradise evleri satışta, sıra Begonya Evleri'nde

İstanbul'un gözde bölgelerinden Beykent'te yapılan Vista Paradise konutları satışa sunuldu.

Begonya Haberi

Begonya

115 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi 6 blok ve 306 daireden oluşuyor. Projede tanıtıma özel yüzde 10 indirim...