17 / 05 / 2024

Begül Eray Sezgin

Begül Eray Sezgin

Eray Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015'te, İnanç Eray ve Begül Eray Sezgin ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

Salda Gölü'ne Millet Bahçesi yapılacağı iddiaları mecliste!

Salda Gölü'ne Millet Bahçesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

Beştepe Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Türkiye'de büyük bir kütüphanemiz yoktu. 5 milyon ciltlik bir kütüphane yaptık. Birkaç ay sonra açılacak." ifadelerini kullandı

Türkiye'deki orman arazilerinin yüzölçümleri TBMM gündeminde!

2002 ve 2019 yıllarında Türkiye'de bulunan orman arazilerinin yüzölçümleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Sağlık Bakanlığı'nın Sıhhiye'deki tarihi binası meclis gündeminde!

Sağlık Bakanlığı'nın Sıhhiye'deki tarihi binasından taşınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Attila Sezgin: Kentsel dönüşümü imar affı olarak görmemek ön şarttır!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara- Ankara projesi davası 22 Eylül'de!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara- Ankara projesinin C blok, 13 no.lu daire sahibi Eray Yay tarafından açılan davasının duruşması 22 Eylül tarihinde yapılacak.

Baklaç Gayrimenkul İnşaat Tarım Hayvancılık Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baklaç Gayrimenkul İnşaat Tarım Hayvancılık Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Baklaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bağcılar, Yeni Mahallesi' nde kuruldu.

PAB Mimarlık Senegal Kent Pazarları projesine başlıyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor.

Begül Eray Sezgin Haberi

Begül Eray Sezgin

Eray Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile,  İnanç Eray ve Begül Eray Sezgin ortaklığında kuruldu.


Eray Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç konusu şunlardır: 1- Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...