20 / 05 / 2024

Behzad Monadizadeh

Behzad Monadizadeh

Mega Modern İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Behzad Monadizadeh tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran tarihinde Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi'nde kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Bölgem Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölgem Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Najafı ve Çetin Özcan ortaklığında kuruldu.

Monex Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monex Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Shadfar tarafından kuruldu.

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Asadi, Farhad Azad, Farshad Sharify Nikabady, Mahan Azarnia ve Mohammadreza Rangamiz Zaboli tarafından kuruldu.

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahador Mahmoudi ve Behzad Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Ifa Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ifa Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eefa Motamedı Eraghı ve Behzad Behfar tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Mega Modern İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Modern İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Behzad Monadizadeh tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran tarihinde Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi'nde kuruldu.

Behzad Monadizadeh Haberi

Behzad Monadizadeh
Mega Modern İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Behzad Monadizadeh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Mega Modern İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif...