08 / 05 / 2024

BEKAŞ İnşaat dönüşüm

BEKAŞ İnşaat dönüşüm

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan BEKAŞ İnşaat, Kayseri'de elde ettiği tecrübelerinden sonra Ankara ve İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine imza atacak.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye iel bugün Murat Eruçar ve Hülya Eruçar imzasıyla kuruldu.

İkizler Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necat Deniz ve Mehmet Elmas imzasıyla kuruldu.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Adana'da kentsel dönüşüm inşaat sektörünü canlandıracak!

Kentsel dönüşüm Türkiye'de yıkılacağı ilan edilen 7 milyon konut sayısıyla inşaat sektörüne canlılık kazandıracak projelerin sayısının artması bekleniyor.

Yeni Mamak kentsel dönüşüm 5. etapta kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara Mamak 5. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 17. 355 metrekarelik arsa alanı üzerinde 34 milyon 710 bin TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Tesla Geri Dönüşüm İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesla Geri Dönüşüm İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu.

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi açıldı!

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı.

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Necip Coşar ve Yaşar Güler tarafından 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

BEKAŞ İnşaat dönüşüm Haberi

BEKAŞ İnşaat dönüşüm

BEKAŞ İnşaat, Kayseri'de elde ettiği tecrübelerinden sonra Ankara'da ve İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine hayata geçirecek. Bunun yanı sıra yurt dışındaki projelerine başlamak için hazırlıklara başladıklarını da söyleyen BEKAŞ AŞ Yönetim Kumlu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, 30 yıla yakın sürede 25 binden fazla konuta imza attıklarını ifade etti. Karahasanoğlu, ''Ankara'da ilk etapta Çiğdem ve Yenimahalle'de çok büyük çapta iki kentsel dönüşüm projesine imza atacağız. Ankara'nın ardından İstanbul'da da oldukça büyük projeler üretmek için çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Sonrasında ise hedefimizde yurt dışı var." diye konuştu.

Nihai hedef yurt dışı 


Bundan sonraki süreçte, Kayseri'de konut sektöründe elde ettikleri başarı ve tecrübeleri ulusal alana taşıyacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, "Sektör tecrübemizi, önce Ankara, sonrasında İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmak için yola çıktık....