05 / 05 / 2024

Bekir Pakdemirli emlak vergisi açıklamaları

Bekir Pakdemirli emlak vergisi açıklamaları

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,3. Tarım ve Orman Şurası Eylem Planları 1. Yıl Değerlendirme Toplantısı'da yaptığı konuşmasında tarımsal üretim amacıyla kullanılan bina, arsa ve araziler ile mesken olarak kullanılan binalar emlak vergisinden muaf olacağını dile getirdi.

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli kim olduğu ve Dr. Bekir Pakdemirli hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Dr. Bekir Pakdemirli'nin eğitim durumu ve kariyeri ve ayrıntılar...

Bekir Pakdemirli Kimdir ?

Eski Türkiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kimdir? Bekir Pakdemirli hangi görevlerde yer almıştır? İşte Bekir Pakdemirli'nin biyografisi...

Gübre ve mazot desteği beklenirken Tarım Bakanı Pakdemirli neden istifa etti? 

Son dönemlerde ortaya atılan Kabine değişikliği iddialarıyla ilgili adı sıkça gündeme gelen Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı görevinden affını istedi. Pakdemirli, 3,5 yıllık bakanlığının ardından görevini Vahit Kirişçi’ye devretti. 

Destek paraları hesaplara yatırıldı! Banka hesabınızı kontrol edin!

Çiftçi Kayıt Sistemi kapsamında yer alan çiftçiler için  destek ödemesi hesaplara yatmaya başladı. Yapılan yardıma ilişkin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıklamalarda bulundu.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Pakdemirli açıkladı: Tarımsal destekleme bütçesi 29 milyar lira oldu!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesinin 3,2 milyar lira ek bütçe sağlanarak 29 milyar liraya çıkarıdığını açıkladı.

Bakan Bekir Pakdemirli açıkladı! Hibe desteği başvuruları başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları başladı." açıklamalarında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli: "613 milyon 645 bin 392 TL'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı." dedi.

Müjdeli haber! Çiftçilere destek ödemesi başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 10 tarımsal destek kaleminde toplam 244 milyon lira destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına geçmeye başladığını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Ödemeler bugün başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilere 2,7 milyar liralık tarımsal destek ödemesinin bugün itibariyle yapılmaya başlandığını dile getirdi. 

Sincanlı İnşaat Gayrimenkul Emlak Oto Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Sincanlı İnşaat Gayrimenkul Emlak Oto Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sincanlı tarafından kuruldu.

Çiftçiye müjdeli haber! Ödemeler hesaplara geçiyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından, 138 milyon 343 bin 961 liralık destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığı duyuruldu.

Müjdeli haber! Destek ödemesi hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli binlerce vatandaşı ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Pakdemirli, 124 milyon 500 bin TL destek ödemesinin hesaplara aktarılmaya başlandığını açıkladı.

Bekir Pakdemirli emlak vergisi açıklamaları Haberi

Bekir Pakdemirli emlak vergisi açıklamaları

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,3. Tarım ve Orman Şurası Eylem Planları 1. Yıl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pakdemirli tarımsal üretim amaçlı kullanılan gayrimenkullerin emlak vergisinden muaf olacağını açıkladı. 

Pakdemirli, yapılan yasal düzenlemeyle köy veya belde belediyesi iken mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerinin kırsal mahalleye dönebileceğine ve bu sayede kırsal alan avantajlarından yararlanabileceğine dikkati çekerek şu açıklamalarda bulundu:

"Bu yerler, tarımsal üretim amacıyla kullanılan bina, arsa ve araziler ile mesken olarak kullanılan binalar emlak vergisinden muaf olacak. Tarımsal amaçlı ve diğer yapılar için alınması gereken bina inşaat harcı ile imarla ilgili harçlar alınmayacak. Alınması gereken diğer vergi, harç ve harcamalara katılma payları yüzde 50 indirimli uygulanacak. İçme ve kullanma suları için alınacak ücret en düşük tarifenin...