29 / 04 / 2024

Beko istanbul mağazası

Beko istanbul mağazası

Arçelik AŞ açıklamasına göre, 100'den fazla ülkede ürün ve hizmet sunan Beko, farklı pazarlardaki farklı tüketici alışkanlıklarına yönelik tecrübesini Türkiye'ye taşıyor.

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Xiaomi Türkiye'de ilk mağazasını Vadi İstanbul'da açacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Civil, İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı!

Civil; İstanbul Cevizli’de yanan mağazasını tekrar hizmete açtı. Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran’ın gerçekleştirdiği açılışta animasyon gösterileri, birbirinden farklı hediye dağıtımı ve yüz boyama etkinlikleri yer aldı.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Beko istanbul mağazası Haberi

Beko istanbul mağazası

Beko, İstanbul'un önemli noktalarında 2 gün içerisinde 7 yeni mağaza açılışı yaptı.


Arçelik AŞ açıklamasına göre, 100'den fazla ülkede ürün ve hizmet sunan Beko, farklı pazarlardaki farklı tüketici alışkanlıklarına yönelik tecrübesini Türkiye'ye taşıyor.


Beko'nun yeni mağazaları, tüketicileri dünya standartlarında bir hizmet ile buluşturuyor. Ürün sunum ve deneyimleme alanları, dijital görüntüleme alanları, pişirme etkinlikleri için mutfak alanlarıyla, özel konsept mağazacılık anlayışı hayata geçiriliyor.


Beko, 23-24 Mart 2016 tarihlerinde Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Üsküdar, Ümraniye ve Bağcılar'da birer, Esenyurt'ta ise iki mağaza olmak üzere toplamda 7 mağazasının açılışını gerçekleştirdi.


Açılışlara, Arçelik AŞ Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Türkiye'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük, Perakende Geliştirme Direktörü Erhan Akdoğan, Beko Türkiye Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu, ve Beko yöneticileri katıldı.


-"Yeni konsept mağaza...