30 / 07 / 2024

Belal Karzoun

Belal Karzoun

El Şahbaa Diriliş İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Belal Karzoun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Han Plas İş Merkezi'nde kuruldu.

Pal Hanz Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pal Hanz Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Belal M.M. Theeb tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Belal Ataba, Muhamed Saer Horo, Nuyrettin Kürkçü, Samer Abdul Hamıd ve Yaman Elrecep ortaklığında kuruldu.

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli  ile Nadya Keraouı ve Sultan Belal tarafından kuruldu.

Jabal Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hamawi, Omran Fervati ve Salem Belal ortaklığında kuruldu.

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Belal Husseın Alyaremı, Muneer Mahmood Mahdı, Nael M.N. Alkhozondar ve Yaser Husseın Alyarımı ortaklığında kuruldu.

Bodrum’da belalı kaçak yapılaşma sorunu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki belalı kaçak yapılaşma sorununu anlattı. Aras, kaçak yapılaşmayla mücadele içinde olduklarını açıkladı.

İtlale Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtlale Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohamad Belal Alazat ve Mohamad  Al Habal ortaklığında kuruldu. 

Bırdlıfe Tradıng Turizm İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bırdlıfe Tradıng Turizm İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Belal Safı tarafından kuruldu.

Otopark sorununa okul çözümü!

Okulların bahçesinin altlarının otopark olması projesinin çok doğru bir çözüm olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Otopark meselesi aslında büyükşehirlerimizin belalı bir sorunu haline gelmeye başladı" dedi.

Nurma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon 240 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hakkoum, Belal Khattab, Khaled Akıl, Maher Alkhakıfa ve Maher Hejazee ortaklığında kuruldu.

Malak Grup İnşaat Emlak Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malak Grup İnşaat Emlak Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 108 bin TL sermaye bedeli ile Belal Hamad, Thabet Alsaıed, Zaınab Alsaıed, Agmed Masrı ve Malak Masrı ortaklığında kuruldu. 

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Katara İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alı Abyad, Mohammad Belal Algundı, Anas Aldundı, M. Zagher Dınawı ve Fıras Mouhsen ortaklığında kuruldu. 

Busınessray İnşaat Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busınessray İnşaat Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile M. Deeb Alrefaı, Abdul V-Bast Alrfaaı, Khaled Ahmad, Belal Dalous ve Hanı Helal ortaklığında kuruldu.

Belal Karzoun Haberi

Belal Karzoun

El Şahbaa Diriliş İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Belal Karzoun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


El Şahbaa Diriliş İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT : İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...