06 / 05 / 2024

Belarus otel inşaatları

Belarus otel inşaatları

Belarus’ta yaklaşık 300 civarında Türk firması ve yatırımcısı bulunduğunu söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, ağırlıklı olarak Türk yatırımcılarının konut ve otel inşaatı gerçekleştirdiğini söyledi.

Koronavirüs otel inşaatlarını vurdu!

Otelleri.net ekibinden Ecem Güneş, Emlakkulisi.com okurları için ''Koronavirüs otel inşaat sektörüne olumsuz etkileri'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

300 Türk firması Belarus’ta konut ve otel inşa ediyor!

Belarus’ta yaklaşık 300 civarında Türk firması ve yatırımcısı bulunduğunu söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, ağırlıklı olarak Türk yatırımcılarının konut ve otel inşaatı gerçekleştirdiğini söyledi.

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Didim Manastır Koyu'ndaki otel inşaatlarına giden yollar neden kapatıldı?

Devlet tarafından yer tahsisi yapılan ve Didim Manastır Koyu mevkiinde inşaatı devam eden turizmci Kadir Karakaya, otel inşaatı giden yolların kapalı olmasını eleştirdi.

Ataköy sahildeki inşaatların ruhsatları geri verildi!

Ataköy sahilini kapatan rezidans, otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı. Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi alınan inşaat ruhsatlarını iade etti.

İnşaat firmaları bahar döneminde inşaatları hızlandırmayı planlıyor!

İnşaat firmaları bahar döneminde inşaatları hızlandırmayı planlıyor. Uzun süredir yeni proje hazırlıkları yapan ama siyasi konjonktür nedeniyle bir türlü bu konutları piyasaya süremeyen firmalar seçimin bitmesiyle harekete geçti.

Mazıdağı köylerinde okul inşaatları devam ediyor!

Mardin'in Mazıdağı İlçe Kaymakam Fırat Çelik, köylerde devam eden okul ve cami inşaatlarını inceledi. İnşaat gezisinin ardından eğitim verilen okulu ziyaret eden Kaymakam Çelik, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti...

Esenler Havalimanı Mahallesi’nde yıkımlar bitti fakat inşaatlar başlamadı!

İstanbul’da kentsel dönüşümün start aldığı Esenler Havalimanı Mahallesi’nde yıkım bitti fakat inşaatlar başlamadı. Mahalleli ağır çalışmalardan şikâyetçi olsa da kira yardımı aldıkları için endişeleri yok...

Rize'de gençlik merkezi inşaatları devam ediyor!

Rize Merkez ve Çayeli ilçesi gençlik merkezlerinin inşaatları belirlenen tarihlerden daha önce tamamlanabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, inşaatlarda incelemede bulundu...

Akşehir Kozağaç'ta okul ve yurt inşaatları devam ediyor!

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Kozağaç Mahallesi’nde TOKİ tarafından yaptırılan ilkokul ve ortaokul inşaatları, ile Yurt-Kur Genel Müdürlüğü tarafından inşaat çalışmaları devam eden öğrenci yurdu inşaatlarını gezdi...

Metro inşaatları ve yeni projeler Ankara’daki konut fiyatlarını patlattı!

Analizleriyle sektörün nabzını tutan emlakjet.com, Ankara konut piyasasında yaşanan hareketlilik ile ilgili olarak da detaylı bir araştırma yaptı. Metro inşaatları ve yeni projeler Ankara’daki konut fiyatlarını patlattı.

TOKİ'den Çatalca'daki villa inşaatları açıklaması!

TOKİ, İstanbul Çatalca'da bulunan villa inşaatlarıyla ilgili " TOKİ'nin herhangi bir şekilde ihale dışındaki bir inşaata malzeme vermesi veya vermesini sağlaması mümkün değildir" açıklamasında bulundu.

Belarus otel inşaatları Haberi

Belarus otel inşaatları

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye ile Belarus arasındaki ticaret hacmini önümüzdeki 10 yıl içinde 8 milyar dolara çıkarmayı başarabileceklerini söyledi.

Bugüne kadar yapılan işlerden dolayı Türkiye ile Belarus arasında büyük bir perspektif meydana geldiğini dile getiren Başbakan Binali Yıldırım, yapılan görüşmelerde iki ülkenin hükümetleri olarak ilişkilerin daha ileri götürülebilmesi için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiği belirtti.

Yıldırım, “İki ülkenin ticaret hacmi yaklaşık 1 milyar dolara ulaştı. Eğer Türkiye ve Belarus’un imkan ve potansiyelini hesaba katarsak bu rakamı elbette daha da yükseltebilirdik. Önümüzdeki 8-10 yıl içinde iki ülke ticaret hacmini 8 milyar dolara çıkarmayı başarabiliriz.” diye konuştu.

Belarus’ta yaklaşık 300 civarında Türk firması ve yatırımcısı bulunduğunu da belirten Yıldırım, ağırlıklı olarak Türk yatırımcılarının konut ve otel inşaatı gerçekleştirdiğini söyledi. Yıldırım, bu alanlarda Türk...