04 / 05 / 2024

belçika türk esnaflar kira

belçika türk esnaflar kira

Devletten az miktarda yardım aldığını belirten Belçikadaki Türk esnaflar kira, elektrik, gaz ve işçi maliyetlerinden dolayı mağdur olduğunu söyledi.

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Libya'nın inşası için Türk firmalarına davet!

Libya Planlama Bakanı Taher Jehaimi toplam parasal değeri 16 milyar dolar olan 184 proje başlatacaklarını dile getirerek, "Türk firmalarına güveniyoruz, bel bağlıyoruz diyebilirim. Türk firmalarının bizimle gerçek bir ortak olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında çatılı iş yerinde kiracı olan esnafların, kiraya verenin yazılı rızası olmadan, kira sözleşmesine ortak alabilmesi veya kira ilişkisini başkasına devredebilmesi amaçlanıyor.

Belçika'daki Türk esnafların kira isyanı!

Devletten az miktarda yardım aldığını belirten Belçikadaki Türk esnaflar kira, elektrik, gaz ve işçi maliyetlerinden dolayı mağdur olduğunu söyledi.

Almanya'da Türk esnaflar Kovid-19 salgını nedeniyle kira sorunu yaşıyor!

Almanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren Türk esnaf kira sorunu yaşıyor...

Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika Kanal İstanbul'a talip!

Kanal İstanbul hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, aralarında Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika'nın bulunduğu ülkelerden firmalar ve kredi kuruluşlarının Kanal İstanbul Projesi ile ilgilendiğini açıkladı...

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Emrah oğluna Belçika'dan 600 euro'ya villa aldı!

Çocuğunun geleceğini düşünen Emrah, kesenin ağnını açtı. Ünlü şarkıcı, 1 yaşına giren oğlu Elsaya'ya doğum günü hediyesi olarak Belçika'nın Gent şehrinde 600 euro'ya villa aldı...

Daikin Türkiye Akademi, Belçika’dan ödülle döndü!

Daikin tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Servis Semineri, Avrupa’dan 19 ülkenin Satış Sonrası Hizmet departman yöneticilerini Belçika’da buluşturdu. Yeni hedeflerin belirlendiği seminerin ardından, alanlarının en iyileri ödüllendirildi.

Modern projelerle Türk gayrimenkul sektörü ileri taşınacak!

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Belçika'da yolcu uçağı restorana dönüştürülüyor!

Belçika'da 7 yıl bir "uçak restoran"da garson olarak çalışan Kayserili gurbetçi, aynı projeyi memleketinde gerçekleştirmek için kullanım süresi dolan bir Airbus A300 tipi yolcu uçağı satın alarak çalışmalara başladı.

Corendon Hollanda ve Belçika'nın en iyileri arasında!

Hollanda'da iki Türk girişimcinin kurduğu Corcndon Turizm, geçen yıl 750 bin Hollanda ve Belçikalı'ya hizmet verirken, bu turistlerden 500 bini tatil için Türkiye'yi tercih etti

belçika türk esnaflar kira Haberi

belçika türk esnaflar kira

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında yeni normalleşme adımlarının atıldığı Belçika'da, Türk işletme sahipleri, devletten yeterince destek alamadıklarını ve ekonomik toparlanmanın uzun süreceğini söylüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle can kaybının 10 bine yaklaştığı Belçika'da, Türk esnaf, salgın süreci ve sonrasında yaşadıklarını Anadolu Ajansı muhabirine değerlendirdi.

Brüksel'de "Türk mahallesi" olarak bilinen Schaerbeek'te restoran işletmecisi olan Cemil Koçak, salgından dolayı 3 ay kapalı kaldıklarını dile getirerek, açılışın ardından işlerinin "tadının olmadığını" belirtti.

- "İşlerde çok büyük düşüşler var"

Giyim mağazası işleten Ramazan Doğan da "Kovid-19 virüsünün etkileri çok oldu. Devletin almış olduğu kararlarla 2 ay kapalı kaldık. Tekrar açtığımız zaman eskisi gibi olmadı. İşlerde çok büyük düşüşler var. Yüzde 50 civarı..." şeklinde konuştu.

Salgın sebebiyle bütün esnafın ciddi...