13 / 05 / 2024

Belde Group mimar arıyor

Belde Group mimar arıyor

Belde Group konusunda en az 3 yıl deneyimli iç mimar ve mimar arıyor

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Sreouıl ve Muhammed Nasır Elhaşaş ortaklığında kuruldu.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Mimar Esin Pektaş ABD'de göçmenlere merkez tasarladı!

Mimar Esin Pektaş 13 yıldır ABD’de Bir çok göçmenin yapamadığını yaptı ve ABD’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden The Falcon Group’un başkan yardımcısı oldu ve cephe mühendisliği ve restorasyon endüstrisinde ABD’nin tek kadın yöneticisi.

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eryılmaz ve Ömer Faruk Kılıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Eyüp, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi butik otel olacak!

Irmak Group, Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi'ni butik otele dönüştürmek için izinlerini tamamladı. Otelin işletmesi için ise Les Ottomans'la flört devam ediyor.

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

İki Design Group, Tanzanya'ya uydu kent yapıyor!

Vadi İstanbul, Fikir Tepe projesi, TEMA Park gibi ses getiren projelerin mimarı İki Design Group, Tanzanya'ya uydu kent yapıyor. bölgede konut, ofis, otel ve rezidans projesinin de bulunduğu bir karma projenin mimarlık işlerini yürütecek...

Belde Group iç mimar ve mimar arıyor!

Belde Group konusunda en az 3 yıl deneyimli iç mimar ve mimar arıyor

HabitatPark Villaları'nda 30 Eylül'e kadar 697 bin TL'ye villa!

Belde Group tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Habitat Park Akıllı Villaları projesinde villaların maksimum fiyatı 950 bin lira olarak belirlendi...

Habitatpark Beylikdüzü'nde 720 bin liraya akıllı villa!

Belde Group tarafından Beylikdüzü'nde konuşlandırılan Habitat Park Akıllı Villalar projesinde ilk etap teslimleri önümüdeki ay sonunda yapılacak...

Belde Group mimar arıyor Haberi

Belde Group mimar arıyor

Belde Group konusunda en az 3 yıl deneyimli iç mimar ve mimar...